Нерухомість, яка заробляє: у ЖБ «Липинський» та «Липинський+» продаються комерційні приміщення. ФОТО

Нерухомість, яка заробляє: у ЖБ «Липинський» та «Липинський+» продаються комерційні приміщення. ФОТО
Комерційні приміщення в ЖБ «Липинський»

Будівельна компанія «Липинський» пропонує комерційні приміщення різної площі на двох об’єктах – вже збудованому ЖБ «Липинський» та ЖБ «Липинський+», який розпочали будувати взимку цього року.

КОМЕРЦІЙНІ ПЛОЩІ В ЖБ «ЛИПИНСЬКИЙ»

Житловий будинок «Липинський», який розташувався на розі вулиць Теремнівська та Січових Стрільців села Липини, - це стоквартирна багатоповерхівка, в якій кожен може обрати житло за власними вподобаннями. Квартири тут – від одно- до п’ятикімнатних, є й дворівневі.

Читайте також: ЖБ «Липинський»: комфортна квартира за містом більше не мрія

Щасливі власники нових осель уже роблять ремонт, а дехто вже відсвяткував новосілля.

Окрім комфортних квартир, в ЖБ «Липинський» пропонують також комерційні приміщення, які розташовані на першому поверсі. Непроданими залишились всього три – площею від 68 до 87 квадратних метрів.

Просторе комерційне приміщення в ЖБ «Липинський»

«У них можна облаштувати як звичайний офіс, так і магазин, аптеку, ресторан чи кав’ярню, перукарню… Кожне з приміщень має окремий вхід, автономне опалення, необхідні комунікації. Стіни та підлога готові до подальшого «чистового» ремонту», - розповіли у відділі продажу ЖБ «Липинський».

КОМЕРЦІЙНІ ПЛОЩІ В ЖБ «ЛИПИНСЬКИЙ+»

Хоч житловий будинок «Липинський+», що на вулиці Марії Заньковецької села Липини, лише на стадії будівництва, комерційні площі у ньому можна придбати вже за доволі вигідною ціною.

Читайте також: «У будівництво «Липинський+» гроші вкладаються з розумом», - інженер з будівництва Сергій Михайлюк

Площа комерційних приміщень коливається від 20 до 500 квадратних метрів, при чому розташовані вони не лише на першому поверсі, а й у цоколі.

«Згідно з планом забудови в «Липинський +», окрім квартир, передбачено 2 поверхи комерційних приміщень. Так, у цокольному поверсі, який матиме висоту стін 3 метри, запроектовано 2 великі комерційні приміщення на 190 та 184 м.кв.

Найбільш цікавим для бізнесу може бути головне наше комерційне приміщення площею 500 м.кв. на першому поверсі», - зауважили у відділі продажу ЖБ «Липинський+».

«Купуючи квадратні метри на старті будівництва, ви можете бути впевнені у збільшенні їх вартості після здачі будинку в експлуатацію. Зрештою комерційна нерухомість – стабільне джерело прибутку, якщо здавати його в оренду», - наголосила представник забудовника Тетяна Проноза.

До слова, на будівельному майданчику ЖБ «Липинський+» кипить робота: у першому під’їзді будівельники зводять третій поверх, а другий та третій під’їзди розбудовуються наразі на рівні цоколя.

«Липинський+» розбудовується

За інформацією щодо умов придбання комерційних приміщень звертайтесь у центри обслуговування клієнтів.

Деталі за тел: 095-571-56-56, 068-971-56-56, 050-714-48-48.

Центри обслуговування:

- на розі вул.Максима Кривоноса та вул.Марії Заньковецької;
- вул. Січових Стрільців 2в.

Сайт: http://липинський.com.ua

e-mail: [email protected]


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Після дощів в Україні почнуться заморозки
Наступна новина У «Луцькводоканалі» розповіли, чому в місті не було води. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини