У «Липинський+» розпочався продаж комерційних приміщень за вигідними цінами

У «Липинський+» розпочався продаж комерційних приміщень за вигідними цінами

Поки «Липинський +» ще на стадії зведення – забудовники пропонують придбати комерційні приміщення на перших поверхах за дуже вигідними цінами.

Читайте також: ЖК «Липинський +» пропонує придбати квартиру мрії

Згідно плану забудови в «Липинський +», окрім квартир, передбачено 2 поверхи комерційних приміщень. Так, у цокольному поверсі, який матиме висоту стін 3 метри, запроектовано 2 великі комерційні приміщення на 190 та 184 м.кв.

Щодо першого поверху, то забудовники запланували гарний вхід з фасаду. Тут можна облаштувати навіть великий супермаркет.

«На першому поверсі у нас  згідно проекту, розташовані приміщення комерційного призначення. Передбачені невеликі кімнати на 20 і 56 м.кв., а також більші на 120 м.кв. Та найбільш цікавим для бізнесу може бути головне наше комерційне приміщення площею 500 м.кв.

Воно підійде для ведення бізнесу, пов’язаного як з продовольчою, так і промтоварною групою, або сфери надання послуг. Тут ідеальне місце для облаштування великого гарного спортзалу або супермаркету. Приміщення має просторі вікна і вхід з центральної вулиці, а відповідно – максимально доступне для клієнтів», - розповідає представник забудовника будівельної компанії «Липинський» Тетяна Проноза.

Читайте також: «Я за прозорість у відносинах між замовником і виконавцем», - Тетяна Проноза про «Липинський+»

Тож «Липинський +» ще на стадії зведення житлового будинку продумує усі деталі, аби життя майбутніх мешканців було максимально комфортним. Саме для цього, за словами Тетяни Пронози, в цокольному та на першому поверхах заплановані приміщення під комерцію.

Тетяна Проноза
Тетяна Проноза

Таким чином, у будинку можна відкрити аптеку, перукарню, продуктовий магазин, супермаркет, кав’ярню і навіть спортзал. Натомість мешканці «Липинський +» матимуть усе під рукою.

За інформацією щодо умов придбання комерційних приміщень можна звертатись у відділ обслуговування клієнтів. Також тут розкажуть про умови розтермінування.


Деталі за тел:

095-571-56-56, 068-971-56-56, 050-714-48-48.

Адреса будівництва:

с.Липини, вул. Марії Заньковецької, 1

Центри обслуговування:

- на розі вул.Максима Кривоноса та вул.Марії Заньковецької;
- вул. Січових Стрільців 2в.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі, сквері та на в’їздах: у Шацьку встановили камери нагляду
Наступна новина Загиблого волинського Героя Андрія Волоса поховали у рідному селі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини