Без «Променя» в серці: чому віце-мер Луцька Костянтин Петрочук вкотре «тисне» на бізнес

Без «Променя» в серці: чому віце-мер Луцька Костянтин Петрочук вкотре «тисне» на бізнес

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук під час доповіді на виконкомі розповів, чому РЦ «Промінь» більше не матиме власного паркінгу.

Нагадаємо, що у Луцьку розірвали договір про співпрацю між школою плавання та товариством «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС». Це сталося під час засідання виконкому Луцькради у п’ятницю, 18 травня. 

Cпівпраця між «Променем» та школою полягала в облаштуванні спільної парковки на території Луцького плавального басейну, якою могли користуватися як відвідувачі школи плавання, так і відвідувачі РЦ «Промінь».

Проте заступник луцького міського голови Костянтин Петрочук ініціював питання про дострокове припинення договору, мотивуючи  це рішення тим, що на території парковки РЦ «Промінь» передбачений безкоштовний в’їзд лише на дві години.

Він зазначив, що до них на змагання приїжджають команди з інших міст, тому паркова їм потрібна ні на годину і навіть не на дві. І часто гостям міста нема де поставити свій автомобіль.

Проте, коли депутат Луцької міськради Павло Данильчук запитав, чому в проекті рішення немає листа від директора басейну, щоб члени виконкому могли ознайомитися детальніше з проблемою, чиновник відповів, що це питання не до нього.

Читати також: Провальний звіт віце-мера: Петрочук втрачає популярність серед провладної більшості Луцькради

Відтак виникла ситуація, коли в односторонньому порядку договір розірвали, хоча, на скільки це було законно, ще, очевидно, розбиратимуться юристи.

До слова, деякі члени виконкому звернули увагу на те, що з юридичної точки зору вони не мають права односторонньо розривати договір. Крім того, таке рішення виконавчого комітету вважають тиском на приватний бізнес та заполітизованим, і аж ніяк не таким, що реально має вирішити проблеми відвідувачів басейну та інших лучан. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав храм у Горохові. ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 19 травня
Останні новини
Схожі новини