Незвичайні гості, молоді директори та сльози щастя – чим дивував проект «Пігмаліон 3D» цього тижня

Незвичайні гості, молоді директори та сльози щастя – чим дивував проект «Пігмаліон 3D» цього тижня

У рамках 30-денного трансформаційного проекту для дівчат «Пігмаліон 3D» до Луцька завітала експерт зі стосунків та гармонійного розвитку Ірина Соловей.

Пані Ірина приїхала до нас на запрошення організаторів аж із самого Слов’янська. Авторка книги «Подари себе идеальные отношения» та засновник тренінг-студії для жінок провела майстер-клас для учасниць проекту та навчала дівчат, як, в першу чергу вберегти себе від стресів та будувати щасливі і гармонійні відносини з оточуючими, насамперед з чоловіками.

Весь матеріал Ірини Соловей – це виключно практичні поради і вправи, що базуються на власному досвіді. Ірина розповіла, як у свій час їй вдалося перетворити стосунки, котрі були на межі розлучення, на щасливий, успішний союз.

«Головний секрет – це взяти відповідальність за своє щастя на себе, адже спокій і впевненість потрібні, насамперед, мені. Чи часто ви хвалите свою другу половинку за обов’язки? Погодьтеся, кожному було б приємно, якби вам просто подякували за смачну вечерю, чисті сорочки у шафі, вчасну оплату за квартиру. Це банально і просто, але спробуйте розпочати з цих дрібниць, і ви побачите, як усе навколо почне змінюватися» - ділиться пані Ірина.

Також кожна з учасниць реаліті-шоу отримала в подарунок робочий зошит від Ірини Соловей, працювати з яким слід протягом 30 днів – це такий собі ворк-бук із практичними вправами і завданнями. А уже наступного дня Ірина провела індивідуальні консультації із дівчатами, де кожна учасниця мала змогу отримати відповіді на свої власні запити.

На свої сторінці у фейсбук Ірина Соловей досить щиро відгукується про наше місто і проект «Пігмаліон 3D», як, згадуючи хороші справи свого чоловіка у неї виступили сльози на прямому ефірі місцевого телебачення

А вже наступного дня учасниці реаліті-шоу завітали у гості до однієї з наймолодших та найбільш успішних бізнес-вумен, молодої директорки підприємства Graf-it Ксенії Рубахи. Зворушлива історія успіху, особисті таємниці, непрості життєві перипетії – і попри все робота, яка приносить задоволення, втілення найсміливіших мрій та задумів – усе це про Оксану. Її історія і справді викликає захоплення, тож після представлення дівчата мали безліч запитань і за дружньою розмовою зі смаколиками Ксенія ділилася власними лайф-хаками та порадами.

Після цікавої розмови учасниці проекту отримали нові завдання та виклики, ну а на завершення тижня на них чекають нові сюрпризи, тож слідкуйте за проектом – попереду ще багато цікавого!

Читайте також: Спекотне літо із спекотними пропозиціями від Людмили Пенцак

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку переселенці створили школу підприємців для підлітків
Наступна новина Працівники «Modern-Expo» – учасники чемпіонату України з веслування на «Драконах»
Останні новини
Схожі новини