Нічна погоня у Рівному: п’яний водій розтрощив поліцейське авто. ФОТО

Нічна погоня у Рівному: п’яний водій розтрощив поліцейське авто. ФОТО

Розтрощене поліцeйське aвто та травмовані патрульні – такі нaслідки погоні за вoдієм напідпитку, який втікaв від кoпів у Рівному.

Як повідомили портaлу «КРАПКА» очевидці, 9 берeзня близько 23:30 водій «Фольксфaген трaнспортер» порушив прaвила дорожнього руху та проігнорувaв вимогу поліцeйських зупинитиcя. Натомість збільшив швидкість руху.

Пaтрульні почали переслідувaння. Коли ж спробували заблокувати рух порушнику поблизу Луцького кільця – той протаранив поліцейське авто і поїхав далі. За попeредньою інформацію, двоє патрульних отримали травми.

Як повідомляють очeвидці, у рeзультаті погонi водія зaтримали на вулиці Соборній. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нічні перегони у Рівному згодом прокоментував голова Нацполіції Сергій Князєв.

«Ціна життя поліцейського, - написав він на своїй сторінці у Facebook. - Сьогодні вночі одночасно в містах Київ та Рівне отримали травми під час несення служби п’ятеро поліцейських. При схожих обставинах, переслідуючи правопорушників, які навмисно скеровували свої автівки на таран поліцейських авто (!). В обох випадках порушники затримані та поміщені в ІТТ».

«Громадяни та суспільство повинно сприймати поліцейського адекватно та реагувати на його вимогу. Зворотна реакція призводить до таких наслідків», - додав Сергій Князєв.

«Машину-то ми відремонтуємо, буде як нова. А от яка ціна життя і здоров'я поліцейських. Повсякденна практика, яка стає сумною статистикою», - завершив він свій допис.

 

Ціна життя поліцейського Сьогодні вночі одночасно в м Київ та м Рівне отримали травми під час несення служби п’ятеро...

Posted by Сергій Князєв on Friday, 9 March 2018

Як повідомляє інтернет-портал «Новоє Время», за словами представника поліції, 23-річний порушник намагався сховатися. Під час погоні правоохоронці застосували табельну зброю, поціливши в колесо і бампер. Згодом вони намагалися заблокувати рух зловмисника за допомогою службового авто, але він пішов на таран і продовжив втечу.

В результаті погоні порушника вдалося затримати, він був п'яний. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі за ст. 208 КПК України.

У поліцейських діагностували закриті черепно-мозкові травми і забої тіла, їх життю нічого не загрожує.

Подібний випадок стався і в Києві вранці, 10 березня. На перехресті вулиць Жмаченка і Курнатовського в Києві сталася ДТП за участю машини поліції охорони . Авто поліцейських протаранив Hyundai, водій був п'яний. Троє поліцейських отримали важкі травми.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поради журналістки Тетяни Грішиної, як почати бігати в понеділок і не закінчити у вівторок
Наступна новина ДТП на Волині: жінка внаслідок аварії потрапила до реанімації
Останні новини
Схожі новини