Нова функція Facebook дозволить видаляти відправлені помилкові повідомлення

Нова функція Facebook дозволить видаляти відправлені помилкові повідомлення

Facebook Messenger скоро дозволить вам видаляти надіслані повідомлення впродовж 10 хвилин після того, як ви їх відправили.

Як зазначено у примітках до випуску версії 191.0 клієнта iOS Messenger, функція з'явиться «скоро», – інформує Радіо Максимум

«Скоро: Видалення повідомлення після його відправлення. Якщо ви випадково відправили помилкове фото або недостовірну інформацію, ви зможете легко виправити ситуацію, видаливши повідомлення впродовж 10 хвилин після його відправлення», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, у порівнянні з месенджером WhatsApp, який дає на видалення повідомлення годину, 10 хвилин – це небагато. Але все одно краще, ніж зберегти помилку навіки.

Зараз у Messenger є функція «Видалити», однак вона видаляє повідомлення, мультимедійні файли та листування лише у одного користувача, у другого учасника листування ці дані зберігаються.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені видобули електрику з печериць
Наступна новина Чорна п'ятниця 2018: дата в Україні
Останні новини
Схожі новини