Ми побували в новому «Ring Coffee» в центрі Луцька. Розповідаємо, чи сподобалось

Ми побували в новому «Ring Coffee» в центрі Луцька. Розповідаємо, чи сподобалось

Тут є багато кави і солодких та солоних страв до неї. Кава – хороша, їжа – смачна. Деякі страви, як на наш смак – навіть дуже смачні.

Проте ціни могли б бути «лагіднішими», а обслуговування – не настільки «само-».

Ми відвідали нову кав’ярню «Ring Coffee», що відкрилась на просп. Волі у Луцьку і розказуємо, чим і як там пригощають.

Як знайти?

Про нову кав’ярню чули із повідомлень в медіа: відкрилась в центрі, поруч із головним корпусом університету. Та все ж потрібні двері трохи пошукали, бо не думали, що подібний заклад хтось наважиться відкрити двері-в-двері із «Львівською майстернею шоколаду».

Отож: новий «Ring Coffee» розташований на Волі, 15 – у будинку справа від університету. Раніше тут був магазин кондитерських виробів.

Меню. Для «перекусити»

Із напоїв в меню – усі класичні різновиди кави на основі еспресо, фільтр-кава, асортимент чаїв Palmira, натуральні фруктові чаї, інші гарячі напої, смузі, коктейлі та алкоголь.

З їжі – кілька видів сніданків на основі яєць або вівсянки, панкейки, круасани та пироги з різною начинкою. Також – багато десертів.

Ми замовили одну порцію омлету із сиром, шматок пирога з броколі та помідорами черрі, глінтвейн на червоному вині, айріш-каву із віскі. На десерт – сливовий пиріг та торт «Захер».

За все заплатили 276 гривень:

  • Омлет з сиром – 65 грн.
  • Пиріг з броколі та черрі – 45 грн.
  • Сливовий пиріг – 38 грн.
  • Торт «Захер» – 28 грн.
  • Глінтвейн – 40 грн.
  • Айріш кава – 60 грн.
Є сезонне меню, але нам його не запропонували
Вибір напоїв – на будь-який смак
Особливою «фішкою» працівники вважають панкейки. Але нам їх теж не запропонували...
Назви страв із цінами окрім меню написані на стіні
Два чеки: окремо віскі (так і не зрозуміли, чому не айріш-кава), і окремо – решта страв. Загалом 276 грн

Сервіс. Немає

В кав’ярні – самообслуговування і це чомусь виявилось більш незручним, ніж у класичних закладах швидкої їжі чи їдальнях. Мабуть, через те, що тут немає «лінії», звідки відразу набираєш страви.

За нашим замовленням до бару йти довелося тричі: барна стійка невелика і їжу віддавали порціями. Про те, що замовлення готове – сповіщали дзвіночком: таким зазвичай навпаки викликають офіціанта чи адміністратора.

Посуд у «Ring Coffee» добротний і важкий, тож нести тацю з наїдками виявилось не таким простим завданням. Під час однієї із «ходок» перекинулись прибори і ледь не перетовкли все (ножі і виделки стояли в високій склянці. І – не встояли).

Прибирати зі столу теж довелося самим. Ніби і все ок, бо ж така концепція. Але коли в метрі від тебе за барною стійкою стоять без роботи троє чоловіків в уніформі… одним словом, розуміння концепції «підкульгувало».

Замовлення принесла за три «ходки»
Про готовність частини замовлення щоразу сповіщав «дзень-дзелень». Чули сигнал через раз...
Під час другої «ходки» сталась «аварія»: склянка із приборами перекинулась і наробила багато дзенькоту
Прибирати довелося самим
Посуд з другої таці ледь не «спустила» в смітник, як в «Макдональдсі». Хлопці сказали, що ота рука на тумбочці – для таких, як я))

Смак. Смачно, дуже смачно і… так смачно, що прощаємо все 😉

Омлет із сиром. Всередині омлету – щедрий кавалок розплавленого сиру і помідори. Окремо до омлету подали печериці та кілька шматків смаженого бекону. Смачно. Трохи не підійшов смак бальзамічного оцту, яким скропили листя салату, але це – на любителя.

Пиріг з броколі та помідорами черрі. Багато начинки, вона дуже ніжна – в вершковому соусі, тісто м’яке і «пишне» (хоча як на мене – сюди б краще пасувало пісочне тісто). Хто любить броколі – залишиться задоволеним.

Сливовий пиріг. Надзвичайно тонкий шар тіста і просто величезна кількість соковитої начинки зі слив. В міру солодкий, не нудний смак – можна сміливо брати величезний шматок, а не оту «рісочку», яку вирішили взяти на пробу ми.

Торт «Захер». Шоколадне диво, смачне настільки, що ми вирішили: за цей десерт прощаємо закладу все 😊. Шоколадні коржі із густим кремом та особливою родзинкою всередині – пелюстками мигдалю… Для когось ця насолода може виявитись надто солодкою, але на наш смак – це було ЯКРАЗ ТЕ висококалорійне щастя, за яке потім не шкода потіти на біговій доріжці.

Глінтвейн. Класичний. Не надто пряний – це невеличкий мінус. Не закислий і не засолодкий – це великий плюс.

Айріш-кава. Із нею виявилась невеличка пригода, суті якої ми до кінця не зрозуміли. При замовленні нас попередили, що тимчасово якісь поломки із кавовою машиною, тому напій нам приготують, але в чекові проб’ють як чисте віскі… Так ми зрозуміли «пробему», хоча, можливо, працівники мали на увазі щось інше.

Тим не менше, айріш-каву нам подали і вона була смачна. Гаряча, з солодкою пінкою і легким смаком віскі.

Кому можна радити «Ring Coffee»?

1. Раннім «пташкам». Заклад працює з 8.00 ранку, тож тут можна призначати ранкові зустрічі або просто забігти за найпершою порцією кави.

2. Хто не встиг поснідати. Якщо вдома закінчилась вівсянка, або просто ліньки «колотити» омлет – ще до роботи можна встигнути поснідати в «Ring Coffee».

3. Любителям «пожувати» до кави. Найчастіше у кав’ярнях пропонують лише солодке, а тут крім десертів – непоганий вибір солоних перекусів: панкейків, круасанів, пирогів.

4. Еко-свідомим кавоманам. У закладі, очевидно, турбуються про здоров’я планети: тут – лише паперові соломинки та знижка -20% на каву для тих, хто не використовує одноразові пластикові стаканчики, а приходить за кавою «ту гоу» зі своїми термо-кружками.

Людмила ЯВОРСЬКА, Юрій РИЧУК


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька міськрада виграла суд в облспоживспілки щодо Центрального ринку
Наступна новина На Волині пропонують посаду директора підприємства «Луцьктепло»
Останні новини
Схожі новини