Новий прем’єр обіцяє не ліквідовувати лікарні і не звільняти медиків

Новий прем’єр обіцяє не ліквідовувати лікарні і не звільняти медиків

Новий уряд продовжить реалізовувати медичну реформу, при цьому не планує ліквідовувати лікарні чи звільняти медперсонал. 

Про це заявив новопризначений прем'єр-міністр Денис Шмигаль на пленарному засіданні Верховної ради у п'ятницю, 6 березня, пише «Українська Правда».

"Ми пройшли величезний шлях до медичної реформи. Повертати назад – означає зруйнувати систему охорони здоров'я. Велику увагу будемо приділяти двом стовпам, для яких робиться ця медична реформа – медик та пацієнт. У нас немає мети ліквідувати жоден медичний заклад, чи звільнити медика. Цих пріоритетів будемо дотримуватися у розвитку медичної реформи", – зазначив прем'єр.

Крім того, глава уряду розповів про долю мережі лікарень невідкладної медичної допомоги.

"В межах "Великого будівництва" в Україні ми розпочали ремонт 220 приймальних відділень в лікарнях. Всі вони будуть відповідати одному стандарту світового рівня. Пацієнт зможе отримати структуровану допомога в державних відділеннях з відповідним обладнанням"

Прем'єр зазначив, що розташування опорних лікарень по Україні визначено за розрахунками доступності та якості надання медичних послуг.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перенесли міжнародний конкурс через коронавірус
Наступна новина Тимчасовий пункт пропуску «Адамчуки-Збереже» можуть відкрити на два місяці, – Волинська ОДА
Останні новини
Схожі новини