Шмигаль каже, що надзвичайний стан не впливатиме на життя людей і роботу бізнесу

Шмигаль каже, що надзвичайний стан не впливатиме на життя людей і роботу бізнесу

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запевняє, що впровадження надзвичайного стану не впливатиме на життя українців і роботу бізнесу.

Про це він заявив відкриваючи засідання уряду 23 лютого, пише Українська Правда.

«Для того, аби посилити безпеку в усіх регіонах, посилити нашу готовність до можливої подальшої агресії РНБО запропонувала запровадити надзвичайний стан і підписати президенту України відповідний указ, який буде діяти на всій території України. Це в першу чергу дозволить нашим військовим та правоохоронцям краще контролювати ситуацію. Ніяким особливим чином це не буде впливати на життя людей та роботу бізнесу», – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, по всій Україні планують запровадити надзвичайний стан. Для цього потрібен указ президента. Зазвичай надзвичайний стан запроваджують на 30 днів, але за певних умов його можуть продовжити на 60. Комендантську годину на Волині не планують запроваджувати. При цьому можливі зупинки та перевірки транспорту. Волинян попросили носити з собою паспорти. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці стали купувати більше боєприпасів, – заступник глави Нацполіції
Наступна новина Росія евакуює дипломатів з України
Останні новини
Схожі новини