Новий рекорд України: у Луцьку створять найбільшу свічку

Новий рекорд України: у Луцьку створять найбільшу свічку

9 грудня  у Палаці культури Луцька і на Театральному майдані братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан» проведе свято Братської свічі. В рамках заходу планують створити найбільшу в Україні   воскову свічку.

О 12.00 під час свята відбуватиметься фіксація представником Книги рекордів України нового рекорду — створення найбільшої в Україні цільнолитої воскової свічі. В цей же час на Театральному майдані проходитиме ярмарок оздоровчих продуктів бджільництва, – повідомляють у Луцькій міські раді.

Лучани і гості нашого міста зможуть скуштувати і протестувати, спробувати і придбати різні сорти меду, медові смаколики, лікувальні продукти, медову косметику, віск і вироби з нього.

А о 13.00 лікар-апітерапевт Дмитро Сенишин з міста Східниця прочитає лекцію «Апітерапія та оздоровчі продукти бджільництва» для усіх зацікавлених і надасть кваліфіковані консультації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий бодібілдер з Луцька здобув «золото» на престижному міжнародному турнірі
Наступна новина У Луцьку запрацював центр, де можуть переночувати безхатьки
Останні новини
Схожі новини