«Новий ринок запрацює дуже швидко». У Луцькраді кажуть, що на переїзд погодилися 12 підприємців

«Новий ринок запрацює дуже швидко». У Луцькраді кажуть, що на переїзд погодилися 12 підприємців
Новий ринок у Луцьку

У Луцькій міській раді повідомили, що 12 підприємців, які володіють 16-ма конструкціями на Старому ринку, зголосились переїхати на Новий ринок, і щодня ця кількість росте.

Про це йшлося під час зустрічі керівництва мерії з підприємцями Центрального ринку, які проявили бажання перевезти свої торговельні контейнери на Новий ринок, повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцькради.

За словами радника міського голови Ігоря Поліщука, представники Нового ринку через величезний наплив людей не змогли прийти на зустріч.

«Вони щоденно сидять до ночі та укладають договори. На Новий ринок уже поїхали підприємці як з території колишнього КП «Луцькі ринки», так і з території облспоживспілки та підприємця Пахолко. Також пішли люди з Варшавського ринку, підприємці з Рожищенського, Ківерцівського, Луцького та Горохівського районів. На сьогодні жодних сумнівів, що ринок запрацює немає, а ця активність – зайве тому підтвердження», – запевнив Поліщук.

«Говорити, що Новий ринок не запрацює абсолютно немає підстав. Він запрацює дуже швидко», – сказав радник міського голови.

Також він пообіцяв, що усі торговельні контейнери допоможе перевезти департамент муніципальної варти. І той, хто переїде перший, однозначно виграє.

«Місця там обмежені. Ринок не є безкінечним, а в нинішніх умовах великого напливу людей, вони швидко закінчуються. Той, хто сьогодні переїде, зможе взяти краще місце, а той, хто буде останній, працюватиме біля поля», – резюмував він.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді пообіцяли сприяти у переїзді зі Старого ринку на Новий чи в інше місце тим підприємцям, які бажають це зробити добровільно.

Читати також: «Продавці кажуть – нема покупців, а покупці – нема продавців». Новий ринок ізсередини


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сиротинська заявила в поліцію про тілесні ушкодження. На Старому ринку працює поліція
Наступна новина На посаду голови Старовижівської РДА претендує колишній кандидат у нардепи від «Слуги народу»
Останні новини
Схожі новини