«Продавці кажуть – нема покупців, а покупці – нема продавців». Новий ринок ізсередини

«Продавці кажуть – нема покупців, а покупці – нема продавців». Новий ринок ізсередини
Новий ринок (скріншот із відео)

В адміністрації Нового ринку, куди міська влада хоче переселити підприємців із Цнтрального ринку Луцька, розповіли, що тут є усі зручності і для продавців, і для покупців.

На Новому ринку дійсно не гамірно. Вікритих контейнерів небагато, проте кипить робота із встановлення та облаштування територій, повідомляє ІА Конкурент

«Він будувався на перспективу для заміни Центрального ринку в 2009 році. Центральний ринок мали закрити, вже тоді мова про це йшла, і всі підприємці мали перебратися на готові місця. Але у зв’язку з тим, що вони не переселилися, ринок нормально поки що не функціонує. Точніше, є місця, можна здійснювати торгівлю, але підприємці кажуть, нема покупців. А покупці кажуть – нема продавців», – розповіла юристка Нового ринку Наталія Ящинська.

Підприємц не на камеру журналістам зізнаються: ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом номер один для своїх колег. Однак є й ті, хто не боїться ризикувати  та відкривають свої контейнери на новому місці.

В адміністрації кажуть, що на Новому ринку є всі зручності для покупців. Показують велику вбиральню, вона – з опаленням. В одній частині базару можна буде купити продукти, в іншій – продовольчі товари. А ще облаштовують велику парковку.

Увагою, кажуть, не обділяють і підприємців зі Старого ринку. Дозволяють перевозити сюди свої контейнери. Місця не бракує. Та й оренда досить вигідна.

Проблеми з доїздом до Нового ринку теж нема: туди вже можна дістатися тролейбусами №1, №2. А також маршрутками №12 та 9, а згодом туди поїде і маршрутка  №10.

Читати також: «Новий ринок? Всі пам’ятають, як там літом смердить?» – підприємець луцького Центрального ринку

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У день закоханих волиняни зможуть одружитися вночі. Куди їм звертатися?
Наступна новина Як магістрам Східноєвропейського національного університету вручали дипломи
Останні новини
Схожі новини