Новим депутатом Луцькради може стати Ігор Баранчук

Новим депутатом Луцькради може стати Ігор Баранчук
джерело: Волинське Агентство Розслідувань

Місце Богдана Вавринюка, який вирішив скласти депутатські повноваження у ЛМР, може зайняти наступний кандидат у списку партії –Ігор Баранчук

За словами голови Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайла Находа, у разі надходження заяви від депутата про складання депутатського мандату, її має розглянути відповідна рада, пише ВолиньPost. 

Читайте більше: 6 дітей і дружина - мотив для перемоги, - волинський військовий

Нагадаємо, що депутат Луцької міської ради Богдан Вавринюк вирішив скласти мандат. 

Відтак, на найближчій сесії Луцька міська рада має розгляне та задовольнить заяву Богдана Вавринюка про складання повноважень. 

«Після цього територіальна виборча комісія визначить наступного за списком партії кандидата, який набрав найбільше голосів і знаходився на порозі входження в раду. І на наступній сесії, тобто в кінці жовтня оголосить особу, яка набуде повноважень депутата», – розповів Михайло Наход. 

Читайте більше: З Луцькради йде депутат

Наступним кандидатом у списку партії «Свобода» є Ігор Баранчук. Тож ймовірно, що саме він стане наступним депутатом Луцькради. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Землю в центрі Луцька хочуть продати для кафе
Наступна новина Волинян застерігають: в області орудують «судові» шахраї
Останні новини
Схожі новини