Волинян застерігають: в області орудують «судові» шахраї

Волинян застерігають: в області орудують «судові» шахраї
Джерело фото: vinbazar.com

Жителів Волинської області попереджають, що у регіоні «працюють» аферисти, жертвами котрих стають учасники судових процесів. 

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Волинської області. 

Почастішали випадки телефонних дзвінків шахраїв, які телефонують учасникам судових процесів, представляючись помічниками суддів чи іншими працівниками суду, і пропонують за певну грошову винагороду позитивно вирішити їхні апеляційні скарги та скасувати постанови судів першої інстанції про притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

Голова Апеляційного суду Волинської області проінформував управління СБУ у Волинській області за даними фактами. Однак суду невідомі результати розслідування.

«Просимо учасників судових процесів та громадян, яким поступили такі дзвінки і будь-які інші випадки незаконних дій шахраїв, відразу повідомляти правоохоронні органи  для відповідного реагування», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новим депутатом Луцькради може стати Ігор Баранчук
Наступна новина У луцькому «колізеї» продають квартиру. ФОТО
Останні новини
Схожі новини