Оберуть найкращий гол 2019 року. Серед претендентів – футболіст «Волині»

Оберуть найкращий гол 2019 року. Серед претендентів – футболіст «Волині»

Українська асоціація футболу оголосила голосування на найкращий гол у 2019 році. У переліку 11 претендентів – Денис Кожанов із луцької «Волині».

Про це йдеться на сторінці асоціації у фейсбуці.

Пропонують писати номер гола під відео, оприлюдненим у мережі.

Збір голосів триватиме до 25 листопада включно.

Список голів

1. Руслан Маліновський (збірна України)
2. Владислав Клименко («Інгулець»)
3. Сергій Сидорчук («Динамо»)
4. Денис Кожанов («Волинь»)
5. Абу Ханна («Заря»)
6. Надія Іванченко (WU-17)
7. Віктор Циганков (збірна України)
8. Іван Гливий («Кристал»)
9. Тарас Степаненко («Шахтар»)
10. Георгій Цитаішвілі (U-20)
11. Андрій Ярмоленко (збірна України)

 
Обираємо найкращий гол 2019 року разом!

Обираємо найкращий гол 2019 року разом! В рамках щорічної церемонії "Футбольні зірки України" визначаємо ”Найкращий гол року". Обирай свого фаворита - пиши номер голу в коментарях. Якщо серед представлених шедеврів немає гола який за твоєю думкою був найкращий в цьому році, викладай посилання на нього під цим відео. У випадку, якщо ваш вибір набере велику кількість вподобань - то він також буде мати шанс потрапити в ТОП 3. Нагадуємо, що переможця ми оберемо за допомогою SMS голосування 2 грудня, в рамках церемонії "Футбольні зірки України”. Нагадуємо, що голосування проходить в декілька етапів: спочатку Українська асоціація футболу та Всеукраїнська асоціація футболістів професіоналів, відібрали по 10 голів від УПЛ, ПФЛ, чоловічих та жіночих футбольних збірних. Комісія на чолі з першим віцепрезидентом УАФ Олегом Протасовим відібрали 11 найкращих. Далі вибір за вами! Збір голосів триватиме до 25 листопада включно. Список голів. 1. Руслан Маліновський збірна України 2. Владислав Клименко «Інгулець» 3. Сергей Сидорчук «Динамо» 4. Денис Кожанов «Волинь» 5. Абу Ханна «Заря» 6. Надія Іванченко WU-17 7. Віктор Циганков збірна України 8. Іван Гливий «Кристал» 9. Тарас Степаненко «Шахтар» 10. Георгій Цитаішвілі U-20 11. Андрій Ярмоленко збірна України

Posted by Ukrainian Association of Football on Sunday, 10 November 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкриють балетну школу для дітей і дорослих
Наступна новина Організовують осіннє прибирання луцького парку «Дубовий гай»
Останні новини
Схожі новини