Обливає помиями робочих: лучанка заважає сусідам утеплювати багатоповерхівку. ВІДЕО

Обливає помиями робочих: лучанка заважає сусідам утеплювати багатоповерхівку. ВІДЕО

В одній з багатоповерхівок на вулиці Гордіюк у Луцьку жителька будинку заважає сусідам утеплювати будинок. Жінка шкодить робочим та псує утеплення.

Про це розповіла Суспільному голова ОСББ Олена Завєдєєва.

Утеплення будинку за державною програмою термомодернізації триває другий рік. Бунтувати жінка почала, коли робітники почали працювати поруч з її вікном.

"Інцидент вже виходить за всі рамки. Вона з відра поливала помиями робочих, била пінопласт палкою. Ми не можемо не утеплити її квартиру ніяк. У нас не буде відшкодування від фонду", – говорить голова ОСББ.

Додає: чому мешканка так протестує проти утеплення пояснень немає. Натомість жінка боргує оплату за утримання будинку.

На сусідку, яка псує утеплення сусіди написали заяву в поліцію. Правоохоронці опитали мешканців будинку, що робити далі – вирішують. 

"Нормальна дівчина була, що зробилося Бог його знає. Ми старалися їй допомогти і щось дати, бо ж сама. Вона не говорить. Ні з ким не вітається. Носить якийсь мусор, в хаті смердить як відкриє, то взагалі", – говорить житель будинку Іван Драгомерецький.

Поспілкуватися з жінкою Суспільному не вдалося: вона не відчинила дверей.

Після того, як знімальна група поїхала, зі слів мешканців будинку, жінка продовжила лити з вікна квартири гарячу воду на робітників, які утеплюють будинок. 

Читайте також: Чоловік убив пенсіонера в луцькому реабілітаційному центрі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині запрацювало «соціальне таксі». ФОТО
Наступна новина Простій, фінансування і волонтерство: як працюють бібліотеки на Волині в умовах війни
Останні новини
Схожі новини