Обрали голову Луцького міськрайонного суду

Обрали голову Луцького міськрайонного суду

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області обрали голову суду. 

12 листопада 2021 року відбувалося таємне голосування під час якого судді Луцького міськрайонного суду повторно висловили довіру та віддали свої голоси за чинного голову суду Анатолія Пахолюка, – йдеться на сторінці установи.

«Колектив суду вітає шановного Анатолія Михайловича з обранням на посаду та бажає міцного здоров’я, наснаги, сил до нових численних перемог і звершень на благо успішного розвитку судової гілки влади, утвердженні справедливості та верховенства права в Україні!», – йдеться у дописі.

До слова, очолює суд Анатолій Пахолюк з 19 листопада 2018 року.

Довідка: 
Пахолюк Анатолій Михайлович, народився у 1981 році.
У 2003 році, закінчив Волинський державний університет імені Лесі Україники за спеціальністю «Правознавство» та отримав кваліфікацію – юрист.
У 2006 році, закінчив Одеську національну юридичну академію за спеціальністю «Державна служба» та отримав кваліфікацію – магістр.
Свою роботу у судовій системі розпочинав в Луцькому міському суді Волинської області у 2002 році, з посади секретаря суду, згодом працював помічником судді у Луцькому міськрайонному судів Волинської області та помічником заступника голови-голови судової палати Апеляційного суду Волинської області.
У травні 2010 року, був призначений на посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області.
Стаж роботи на посаді судді, складає понад 8 років.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку маршрутка врізалася в будинок
Наступна новина У Любешівській громаді напрацьовують важливий для розвитку освіти документ
Останні новини
Схожі новини