Обрали нового голову волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості

Обрали нового голову волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості

Відбулися позачергові виборчі збори Волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України. Новим головою відділення обрали Ростислава Ганейчука, а його заступниками – Валерія Мусійчука та Ольгу Назарук. Як розповіли в асоціації, зустріч відбулася в позитивній і конструктивній атмосфері. 

 Новообраний голова розповів, на що відділення спрямує основні зусилля у своїй роботі найближчим часом. Він назвав три напрямки, які мають розвивати:

  • розвиток і поглиблення системи партнерських продажів (СПП), яка дуже зручна і вигідна для всіх учасників на ринку нерухомості;
  • популяризація якісної ріелторської послуги серед лучан нашого міста, адже сьогодні є досить багато агенцій і фахівців з нерухомості, про які мають знати лучани;
  • розвиток освітнього напрямку.

Щодо останнього Ростислав Ганейчук додав: «Ми постійно спостерігаємо і бачимо, наскільки якісно змінюється ріелторська послуга в нашому місті після чергового тренінгу в нашій спільноті або поїздки на різноманітні конференції всеукраїнського чи міжнародного рівня».

 

Також обрали нову команду членів Ради ВРВ АФНУ. В склад ради ввійшли 7 чоловік:  голова Асоціації, а також Тетяна Кравець, Наталія Груник, Олег Патюк, Інна Пугач, Валерій Мусійчук, Ольга Назарук

«Віримо, що вже найближчим часом лучани нашого міста і його партнери незабаром відчують максимум позитивних змін у сфері нерухомості міста Луцька», – висловився Ростислав Ганейчук.

«Варто відзначити, що лише завдяки посвяті перших 3-х керівників Асоціації ВРВ АФНУ та їхнім відданим справі командам на сьогодні ми маємо такі гарні результати», – зауважив новообраний голова.

 

«Користуючись можливістю, від імені членів всієї Асоціації, висловлюємо подяку Олександру Ганю, який зареєстрував Волинське регіональне відділення АФНУ, а також першій очільниці нашої спільноти Олені Колодніцькій, яка заклала міцний фундамент і цінні принципи в життєдіяльність нашої організації. Саме вона в нелегкі часи наполегливо і з величезною любов'ю зробила все можливе, щоб кількісний і якісний нашої ріелторської спільноти був завжди на найвищому рівні», – додав Ростислав Ганейчук

«Вітаю Ростислава Ганейчука! Бажаю йому та всій команді ВРВ АФНУ плідної роботи, наснаги і втілення всього задуманого! У Вас багато потенціалу, використайте його максимально!» - привітала нового голову ріелторської спільноти Волині екс-голова Лариса Мусійчук.

«Я щиро радію новій чудовій команді, команді лідерів і натхненників! Щиро вітаю Ростислава Ганейчука з відповідальною місією! Я щиро вірю у нові проекти, вірю у ріст і розвиток спільноти! Бажаю нам і нашим клієнтам вдалих, легких, красивих і щасливих угод! - побажала екс-голова 2010-2019років Олена Колодніцька

Також висловили подяку попепедній очільниці ріелторської спільноти Ларисі Мусійчук, яка зробила «дуже великий внесок у збереження попередніх напрацювань та їхній розвиток».

«Вражає, захоплює, а також є дуже потужним прикладом сьогодні для кожного з нас те, що, попри непростий період в житті, пані Лариса все-таки поруч зі своїми партнерами і своєю командою», – прокоментував Володимир Редкач.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині посилили карантин. Заборонили возити пасажирів на Світязь
Наступна новина У Луцьку на базі «політеху» відкрили легкоатлетичний стадіон
Останні новини
Схожі новини