Обрали секретаря Луцької міської ради

Обрали секретаря Луцької міської ради
Юрій Безпятко

Депутат від партії «За майбутнє» Юрій Безпятко став секретарем Луцької міської ради.

Про це стало відомо у вівторок, 1 грудня, під час сесії Луцької міської ради.

Його кандидатуру висунув міський голова Ігор Поліщук. Інших претендентів на цю посаду не було.

«Юрій Безпятко має досвід роботи депутатом минулого скликання, а також радником міського голови», - сказав Ігор Поліщук. Він запропонував дати секретарю повноваження «займатись питаннями приєднаних громад».

Сам Юрій Безпятко сказав, що у ради «немає часу розкачуватись», мовляв працювати потрібно негайно.

«Я вважаю, що опозиції, як такої не може бути. Ми всі прийшли в місцеве самоврядування вирішувати проблеми міста. Будь-яка ідея повинна бути обговорена в сесійному залі, від себе я сприятиму цьому», - відповів він на запитання про те, як бачить співпрацю з депутатами.

«Я б не говорив про партійну приналежність, я готовий працювати в команді», - сказав він також у відповідь на питання про те, чи нормально те, що і міський голова, і потенційний секретар – висуванці однієї партії.

Фракції «Свідомих» та «Європейської Солідарності» заявили, що не голосуватимуть за призначення Юрія Безпятка секретарем, бо він представляє ту ж політичну силу, що і міський голова. 

«Якби поруч з міським головою сидів представник іншої фракції, а в ідеалі – опозиційної, це краще працювало б на об’єднання депутатів», - сказав Юрій Моклиця (фракція «Європейська Солідарність»).

Врешті, за призначення Юрія Безпятка секретарем проголосували 26 депутатів з 41 присутнього. Рішення прийнято.

Довідково: Юрій Безпятко – депутат міської ради, обраний від партії «За майбутнє». Народився 7 червня 1975 року у Луцьку. У 1998 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «фізичне виховання», 2008-го – Луцький національний технічний університет за спеціальністю «фінанси». Працював робітником у МПП «Лілея», сторожем у ДНЗ №41, комерційним агентом редакції газети «Віче», менеджером з реклами рекламно-інформаційного агентства «Наш час», менеджером з реклами та маркетингу редакції газети «Волинь», радником міського голови.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ковідному госпіталі на базі луцького пологового почали лікувати перших хворих
Наступна новина Луцькі депутати поділились на комісії. Хто працюватиме в ЖКГ, а хто – в медицині
Останні новини
Схожі новини