Одягнулися в глянець: команда «Першого» випустила власний журнал

Одягнулися в глянець: команда «Першого» випустила власний журнал

Pershyj.com випустив власний журнал!

Менш як за рік наше Інтернет-видання стало одним із найпопулярніших в області. Але «Перший» — це не лише новини. Це чимала кількість успішних медіапроектів, унікальних інтерв’ю та захоплюючих фоторепортажів. Усі вони зібрані у першому випуску нашого журналу.

«Цей журнал — результат кількох місяців старань, ідей та проектів. У ньому ми зібрали інтерв'ю з цікавими людьми, які ділилися з нашими журналістами своїми думками, життєвими історіями, успіхом… Це наше досягнення, яким ми дійсно пишаємось!» — каже головна редакторка медіа Ірина Костюк.

Головний редактор Ірина Костюк

У випуск ввійшли матеріали таких спецпроектів як «Людина часу»«Депутати в темі»«Бізнесмени в тренді»«Серед перших» та «Мама на стилі».

Серед героїв інтерв’ю — Руслан Вайман, Владика Михаїл, Олександр Савченко, Олена Твердохліб, Ігор Алексєєв, Георгій Шевчук, Ігор Гузь, Валентин Петровський, Микола Яручик, Михайло Імберовський, Юрій Гупало, Ігор Лех, Микола Буліга, Олександр Пирожик, Володимир Бондар, Вячеслав Рубльов, Андрій Разумовський, Антон Василюк та Олександра Шумакова.

Далі буде!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі лицарі запрошують на лучний турнір
Наступна новина У центрі Луцька готуються до фестивалю «Берегиня». ФОТО
Останні новини
Схожі новини