Припинив існування відомий луцький журнал для дітей

Припинив існування відомий луцький журнал для дітей
фото з допису в Facebook

У Луцьку більше не друкуватимуть відомий християнський журнал для дітей «Небесний ліхтарик».

Автори повідомили про закриття цього проекту, – пише на своїй сторінці у Facebook головний редактор журналу Валерія Лесюк

Як зазначає автор допису, над видавництвом журналу для дітей автори працювали довгих 9 місяців. За цей час вийшло друком 6 примірників, а сьомий – ось-ось з’явиться на світ. 

«У нас не було падінь, була лише віра, що все вдасться. І справді, за відгуками читачів та й за власними відчуттями, журнал вийшов чудовий. Сучасний, з яскравими ілюстраціями, колоритними публікаціями», – пише Валерія Лесюк. 

Утім, весь цей час автори працювали на волонтерських засадах, тож наразі усі можливі методи інформування та залучення читацької аудиторії вичерпали себе. 

«Нам не вдалося вийти на потрібний наклад, щоб вийти хоча б на мінімальний прибуток, адже ми створюємо журнал не самі, відповідно, будь-яка робота має бути оплачувана, – пояснює Валерія Лесюк. – 
Дякую усім-усім, хто нас підтримував, допомагав, любив читати! Хто забажає, попередні номери можна буде теж придбати, адже ми друкуємо журнал цифровим друком».

 

Не про зраду, а про виважений крок у сьогодення. Друзі! Ми закриваємо пізнавальний християнський журнал для діток Журнал...

Posted by Валерія Лесюк on Wednesday, 3 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Комфорт під Луцьком, або Чому в Струмівці як «медом намазано»
Наступна новина Facebook звинуватили в зборі даних про дітей
Останні новини
Схожі новини