Офіс, що надихає, або чи змогли б ви працювати у коворкінгу? ТЕСТ

Офіс, що надихає, або чи змогли б ви працювати у коворкінгу? ТЕСТ

Чи думали ви коли-небудь над тим, як робоче місце впливає на вашу продуктивність? Чи комфортно вам, чи атмосфера в офісі сприяє тому, що ви працюєте краще та ефективніше? Чи є всі необхідні зручності: від технологічних до загально-побутових?

Якщо так, то значить ви вже дозріли до того, щоб вийти за рамки традиційного офісу та організувати свою роботу кардинально по-іншому. В межах креативного простору, що сприятиме реалізації власного проекту, допоможе зекономити на дорогій оренді сучасного обладнання та банально – на меблях.

Таким ідеальним місцем для роботи команди та для вас особисто може стати коворкінг.

coworking
Приклад коворкінгу – вільного простору для роботи

Це якісно новий тип офісу, що останніми роками набуває стрімкої популярності в Україні серед підприємців, IT-спеціалістів, творчих людей, проектних менеджерів, організаторів… Одним словом, людей, відкритих до світу, тих, хто активно чи опосередковано перебуває у процесі створення глобальних трендів , стає рушійною силою розвитку передових економік.

Коворкінг – у широкому сенсі цього поняття – організація роботи людей різних професій у єдиному просторі. Учасники (резиденти) коворкінгу залишаються в рамках цього спільного офісу вільними та незалежними.

Та головною перевагою для них стає те, що у коворкінгу вони отримують можливість обмінюватися досвідом, ідеями, працювати над проектами, допомагати один одному.

Зазвичай, у коворкінгу працюють на умовах помісячної оренди за робоче місце. Проте кожен з учасників користується всіма благами, які для нього приготувала адміністрація: вільні відпочинкові зони, доступ до інтернету, мультимедійних засобів, зручні меблі, закуски та напої, кухня та навіть можливість прийняти душ.

Подобається такий варіант офісу? Нам також!  Тому пропонуємо пройти наш спеціальний тест, щоб визначити, наскільки ви готові до роботи у вільному просторі, сучасному та без обмежень.  

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі учні розмалювали зупинку. ФОТО
Наступна новина В Україні вперше відбувається Чемпіонат світу з кікбоксингу
Останні новини
Схожі новини