В Україні вперше відбувається Чемпіонат світу з кікбоксингу

В Україні вперше відбувається Чемпіонат світу з кікбоксингу

Від 1 травня в Україні триває Чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA (інтернаціональна спортивна кікбоксерська асоціація) за сприяння ТМ «Забіяка».

Саме завдяки досягненням українських спортсменів, що з 2014 року входять у топ-10 світового рейтингу змагань з кікбоксингу, українська столиця вперше приймає таку масштабну спортивну подію.

Як відомо, на участь у змаганнях заявилися команди з понад 50 країн з різних куточків планети.

На відкритті Чемпіонату були помічені екс-президенти України Леонід Кравчук і Віктор Ющенко, президент федерації кікбоксингу США Корі Чафер та президент федерації Великої Британії Пауль Геннессі, знані спортивні функціонери, а також зірки вітчизняного спорту, зокрема, володар титулу чемпіона світу з кікбоксингу 1992 року Віталій Кличко

Серед гостей – також і керівництво волинської компанії «Забіяка», яке, окрім того, що вболіває за українських спортменів, ще й фінансово долучилося до проведення Чемпіонату світу, адже спорт – запорука здоров’я. 

До слова, ТМ «Забіяка» висловлює особливу подяку за організацію проведення масштабних змагань нашому земляку – президенту Федерації кікбоксингу України ISKA Олегу Мандзюку.

Джерела фото: Радіо Київ, uatv.ua,The Экономист та з архіву ТМ «Забіяка».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Офіс, що надихає, або чи змогли б ви працювати у коворкінгу? ТЕСТ
Наступна новина В Україні пропонують висоту багатоповерхівок визначати за кількістю населення
Останні новини
Схожі новини