«Олег, і ти теж надоїв», - Івахів про те, чому вважає, що Ковелю треба новий мер

«Олег, і ти теж надоїв», - Івахів про те, чому вважає, що Ковелю треба новий мер
Степан Івахів на форуму партії «ЗА Майбутнє» у Луцьку

Народний депутат від 21 виборчого округу Степан Івахів вважає, що мером Ковеля має стати нова людина. А діючий мер, за його словами, мусить це сприйняти належно, бо «надоїв».

Про це Івахів розповів, відповідаючи на питання «Першого» під час прес-конференції за підсумками форуму «ЗА Майбутнє» у Луцьку.

Як відомо, про намір стати мером Ковеля і спробувати сили на місцевих виборах заявив недавно волинський тележурналіст, ковельчанин Ігор Чайка. Двічі поспіль на цю посаду обирався раніше Олег Кіндер. Саме на Чайку робить ставку партія «ЗА Майбутнє», у команді якої Степан Івахів, а лідером є Ігор Палиця.

«Ви добре знаєте, які у мене були хороші відносини з Олегом Кіндером. Це факт. Але є факт, що півтора року назад я йому чесно в очі сказав: «Олег, повір, всі надоїдають, і ти теж надоїв. Будь готовий до того, що ми повинні шукати нових людей. Бо і в Луцьку, і в Ковелі знають: бажаючих іти на мери – одиниці, тих, хто може, ще менше. Одиниці тих, хто може взяти на себе цю відповідальність і піти», - наголосив Степан Івахів.

Ігоря Чайку нардеп підтримав, бо вважає його «правдивою людиною».

«Я знаю його як журналіста. Але в першу чергу – як правдиву людину. Якщо сказати, хто такий Ігор Чайка, то це – правдива людина.

Не я йому це пропонував. Я вчора вперше за історію його балотування йому зателефонував і привітав, сказав, що одобрюю його рішення. Яка допомога від мене буде потрібна – я все зроблю», - зазначив народний депутат.

Читати також: «БЕЗ Баяна». Волинський репортаж зі з’їзду партії «ЗА Майбутнє»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щодо Порошенка порушили 15 нових кримінальних справ, - адвокати
Наступна новина Луцькі стоматологи вкотре їдуть на Схід, аби безкоштовно лікувати бійцям зуби
Останні новини
Схожі новини