Олександр Савченко та Володимир Гунчик працюватимуть в тандемі

Олександр Савченко та Володимир Гунчик працюватимуть в тандемі

Днями на Волині призначили нового губернатораОлександра Савченка.

Тим не менше, сьогодні, 26 березня 2018 року, на оперативну нараду в голови ОДА прийшов й екс-очільник області – Володимир Гунчик.

Адже, як зазначили чиновники, зі зміною керівництва, курс області лишається той самий.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА. 

Так, за словами керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, досвід, який має Володимир Петрович, отримати складно, особливо за такий короткий проміжок часу. А зважаючи на те, що посадовців призначав Президент України Петро Порошенко, тому спільно працюватимуть й надалі.

Читати також: За що новий голова «вичитав» працівників Волинської ОДА

– Ми тандем центральної влади. Тож ніхто не повинен розраховувати в області, що політика зміниться. Ми працюємо на благо українського народу, зокрема тих людей, які проживають на території Волині. Це безумовно. І з Володимиром Петровичем, я надіюся, ми будемо працювати.

Не тільки тому, що він є депутатом обласної ради, а й тому, що він має дуже великий досвід управління регіоном. Яким чином буде ця співпраця – не готовий сказати. Але, повірте, ми будемо працювати. Тому я не повинен чути критику в його адресу. В мою адресу – будь ласка. Критикуйте скільки вам бажається, але конструктивно, - відзначив Олександр Ілліч.

Читати також: Володимир Гунчик готовий працювати з новим головою Волинської ОДА

Натомість Володимир Гунчик зауважив, що Президент поставив чітке завдання – робити все, аби область активно розвивалася.

– Я є людина Президента, продовжую працювати в його команді. Відтак домовилися з головою обласної державної адміністрації, що будемо робити все, аби нічого не змінилося в частині нашої спільної роботи. Моє завдання, як бувшого голови, - максимально сприяти і прискорити входження в посаду.

Зробити все для того, щоб ті люди, які працювали в моїй команді, сьогодні продовжили працювати в команді нового голови. Основні зусилля повинні бути направлені на розвиток регіону, – додав Володимир Петрович.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відбудеться майстер-клас з писанкарства
Останні новини
Схожі новини