Володимир Гунчик готовий працювати з новим головою Волинської ОДА

Володимир Гунчик готовий працювати з новим головою Волинської ОДА

Посадовці, які працювали під керівництвом екс-голови ОДА Володимира Гунчика, можуть продовжити роботу на посадах у команді новопризначеного керівника облдержадміністрації Олександра Савченка.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня, – пише ІА Волинські новини

Новопризначений голова ОДА Олександр Савченко зазначив, що він сподівається, що співпрацюватиме з екс-головою ОДА Володимиром Гунчиком як з депутатом облради та як з людиною, яка має значний досвід управління великою територією.

Наразі він не готовий сказати, у якій формі відбуватиметься співпраця, можливо, мовляв, Володимир Гунчик буде «головою старійшин».

Екс-голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що президент поставив чітке завдання продовжувати все робити для того, щоб область розвивалася. Він повідомив, що є людиною президента і продовжуватиме працювати в команді президента, тому вони домовилися, аби нічого не змінювалося в частині спільної роботі та співпраці.

Він зауважив, що його завданням як колишнього голови ОДА є сприяти та прискорити входження Олександра Савченка на посаду, щоб люди, які працювали у команді Гунчика, продовжили працювати в команді нового голови ОДА. З його слів, ця команда може виконати завдання, які ставить президент.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вбивство бурштинового бізнесмена та декларація нового губернатора: ТОП-5 за вихідні
Наступна новина Волинянка, яка постраждала у ДТП, потребує допомоги
Останні новини
Схожі новини