Депутат Волиньради Олександр Зінчук звітує перед громадою

Депутат Волиньради Олександр Зінчук звітує перед громадою

Звіт про роботу депутата Волинської обласної ради Зінчука Олександра Григоровича

Обраний депутатом Волинської обласної ради на виборчому окрузі № 60 від Волинської обласної регіональної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Член фракції «УКРОП» в обласній раді. Голова постійної комісії по соціальному захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства, голова наглядової ради Благодійного фонду «Серце в долонях».

За звітний період Зінчук Олександр Григорович не пропустив жодного засідання сесії Волинської обласної ради та профільної комісії.

Ініціював за зверненням громадян чотири  клопотання про виділення матеріальної допомоги із депутатського фонду. Долучався до інших колективних звернень про виділення допомоги виборцям із депутатських фондів.

Підготував і подав на розгляд відповідних органів влади та посадових осіб 5 депутатських запитів і звернень щодо діяльності Обласного онкологічного диспанцера.  Зокрема:

-  у  3 депутатських зверненнях і запитах  порушувалось питання про список осіб, що вносили благодійні внески у вигляді благодійної допомоги в Благодійний фонд «СТОПРАК» з зазначенням суми і назви товару, звіт Благодійного фонду про витрачені кошти, склад наглядової ради.

-         у 2 депутатських запитах отримувалась  вичерпна інформація  про назву, кількість, залишки препаратів для лікування онкологічних хворих, отриманих  централізовано від МОЗ України, із зазначенням серій та номерів партій за період з 01.01.2015р. по 01.10.2017р.

Сьогодні є тяжким фінансове становище людей, які втратили здоров’я. Адже лікування, проведення операції сьогодні дороговартісні. Тому, крім особистого депутатського фонду, Олександр Григорович , як житель громади, надавав людям матеріальну допомогу за власні кошти.

Брав активну участь у заходах обласного, державного  і міжнародного значення, а саме:

1. Всеукраїнський форум «Перша допомога у боротьбі з корупцією в охороні здоров’я”, м. Київ;

2. Засідання круглого столу «Запровадження загальнообов’язкового соціального страхування» в Комітеті Верховної Ради з питань охорони здоров’я, м. Київ;

3.Міжнародна конференція з питань відновлення слуху у дітей. М. Луцьк, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання;

4. Робоча зустріч з головою Управління маршалка Лодзинського воєводства з ціллю вивчення надання медичної допомоги в республіці Польща, м. Лодзь;

5. Міжнародний колопроктологічний конгрес, м. Лодзь, республіка Польща;

6. Міжнародна конференція «Актуальні питання сучасної хірургії». М. Київ;

Постійно здійснює прийом громадян у своєму окрузі незалежно від офіційних днів і годин прийомів, неодноразово приймав участь в прямих ефірах на Волинському телебачанні.

 

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Великодньої ночі у Луцьку курсуватиме громадський транспорт
Наступна новина Хробаки в апельсинах, Періс Хілтон у Львові, шоу «Холостяк» та страшні ДТП: ТОП-5 за вихідні
Останні новини
Схожі новини