Онкохвора лучанка розповіла, як дізналася про свій діагноз

Онкохвора лучанка розповіла, як дізналася про свій діагноз

Онкохвора Мар’яна Пархом’юк з Луцька, яка проходить лікування у Білорусі, розповіла, як дізналася про діагноз.

Пост про це вона розмістина на своїй сторінці у Facebook

Дівчина пише, що на початку жовтня у неї була застуда.

«Початок осені - звичайний час для всіх соплів-кашлів і тд. Чогось особливо не помічала, на вечір піднімалась температура, максимум до 37,6; боліло горло. Через деякий час помітила що сил менше, і з‘явилась тахікардія, дивно, як для мене, бо я постійно ходила в зал», – розпочала Мар’яна. 

Читати також: Луцький фотограф збирає кошти на боротьбу із раком крові

«Критичною точкою стала втрата свідомості (до того у мене ніколи такого не було). Я піднімалась на 4 поверх, а мої ноги ставали все важчими з кожною сходинкою, дійшла до квартири подруги і впала в дверях: пам‘ятаю тільки жахливий звук і біль в голові і шиї. І знаєте про що перше я подумала, коли прийшла в свідомість? я боялась щоб Катя не злякалась, бо у неї грудна дитина і їй не можна хвилюватись», – пише дівчина. 

«А далі...лікарні... спочатку Благомед - загальний огляд, направлення в травмпункт (я трохи розсікла голову як падала), невропатолог, аналіз крові, рентген. Травмпункт нашої міської лікарні - передаю привіт тій жіночці, яка мене в напівсвідомому стані ганяла з кабінету в кабінет! Районна лікарня - здаю аналіз крові (гемоглобін 62!), УЗД лімфовузлів (збільшені по всьому тілу). Боголюби - тут я знайомлюсь з гематологом. Аналіз крові - дві години очікування, пункція. І знаєте, що сказав лікар, коли я посміхалась після пункції: «Чого ти смієшся?» Оптимістично, та?» – пригадує Мар’яна. 

Читати також: «Не пам’ятаю, які на смак свіжі овочі і фрукти»: онкохвора лучанка - про третій тиждень лікування

Тоді вже подзвонили її мамі та сказали, що підозра на «серйозне захворювання». Аналізи відправили в обласну дитячу лікарню, а саму лучанку – додому.

«Про свій діагноз я взнала наступного дня від мами. Я просто запитала - вона просто відповіла. Без емоцій, без сліз. Мама збирає речі. Я збираю всі сили, що залишились на довгу боротьбу. Ніч. Білорусь..»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку облаштовують дитяче містечко на місці аварійного майданчика. ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 31 жовтня
Останні новини
Схожі новини