Луцький фотограф збирає кошти на боротьбу із раком крові

Луцький фотограф збирає кошти на боротьбу із раком крові
Джерело фото - DoubleX

Луцький фотограф Володимир Хомич просить небайдужих допомогти у зборі коштів для лікування своєї дівчини, у якої діагностували рак крові. Цю болісну звістку він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Це не якийсь дібільний флеш-моб про те, чи дочитали ви до кінця! Але так вже сталось!

У моєї дівчини Мар’яни Пархом’юк виявили рак крові. Зараз я з нею на лікуванні в Мінскьу.

Не хочу бути попрошайкою і не хочу писати сопливі тексти, яка вона класна і як багато бабла треба. Просто хочу нагадати, що я займаюсь комерційною зйомкою. Буду радий вашим будь-яким замовленням на 2019 рік!

А також нагадую, що я продаю свій iMac 27” та два мотоцикли Suzuki Burgman 650 (Сьюзі) та Honda Deauville 650 (Анжелка)! Один бездок, інший з величезною історією про #zalizni_dupy. Якшо ше шось треба, можу продати», – написав він.

 

Це не якийсь дібільний флеш-моб про те, чи дочитали ви до кінця! Але так вже сталось! У моєї дівчини Mariana Parkhomyuk...

Posted by Володимир Хомич on Friday, 12 October 2018

Усім, хто може допомогти фінансово, прохання переказувати гроші на рахунок ‭4149 4978 6222 9442 Пархом’юк Мар’яна Анатоліївна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це перемога», - забудовник Руслан Вайман про зміни до програми «Доступне житло»
Наступна новина Лучани вшанували пам'ять полеглих бійців. ФОТО
Останні новини
Схожі новини