Опитування Зе. Відомо, як виглядатимуть волонтери в день виборів

Опитування Зе. Відомо, як виглядатимуть волонтери в день виборів

Стало відомо, як будуть виглядати волонтери, які у день виборів проводитимуть опитування від президента, пише «Українська правда».

Волонтери будуть одягнені у спеціальні манішки, матимуть при собі опломбовані урни з надписом "5 питань від президента". Вони мають бути в масках і рукавичках, якими їх забезпечать організатори.

Нагадаємо, вони повинні працювати поза виборчою дільницею і ні за кого не агітувати.

Інтерв’юерам заборонено мати при собі будь-яку агітацію та перебувати на території виборчих дільниць. Волонтери мають опитувати громадян після того, як ті проголосують на виборах.

Працюватимуть з 8 години до 20, з можливістю 4 рази відійти на перерву у 15 хвилин. По двоє чи по одній людині біля дільниці.

Згодом урни відвезуть у місце підрахунку голосів, невикористані бланки знищать, а на використаних підрахують голоси і складуть за результатами підрахунків протоколи.

Спеціальних наметів чи інших конструкції встановлювати не планується. У разі непогоди волонтери мають зайти під навіс або в приміщення, однак, за інструкцією, не заходити безпосередньо на територію дільниці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер найстаріший священик волинської єпархії, який був настоятелем собору в Луцьку
Наступна новина У селі на Любешівщині фельдшерка вирощує лаванду
Останні новини
Схожі новини