«Опозиційна платформа» назвала кандидатів. Там – Медведчук і Башкаленко

«Опозиційна платформа» назвала кандидатів. Там – Медведчук і Башкаленко

Відбувся з’їзд «Опозиційної платформи – За життя», на якому партія висунула кандидатів на позачергові парламентські вибори.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці політичної сили.

У першій десятці:
1. Юрій Бойко
2. Вадим Рабинович
3. Віктор Медведчук
4. Наталія Королевська
5. Сергій Льовочкін
6. Василь Німченко
7. Нестор Шуфрич
8. Сергій Ларін
9. Сергій Дунаєв
10. Тарас Козак

Екс-керівник волинського осередку «Партії регіонів» Олександр Башкаленко – 45-тий у списку. Зважаючи на рейтинг партії, який озвучують під час опитувань, це – прохідне місце.

Довідково. Народився 16 травня 1961 р. в місті Махачкала Російської Федерації. Трудову діяльність розпочав курсантом Ризького вищого військово-політичного Червонопрапорного училища імені Маршала Радянського Союзу Бірюзова С.С. Працював начальником відділення Збройних Сил Радянського Союзу, заступником командира групи - старшим інженером Збройних Сил Радянського Союзу, командиром групи Збройних Сил Радянського Союзу та начальником штабу - заступником командира дивізіону Збройних Сил Радянського Союзу. З 1992 р. займався підприємницькою діяльністю. Очолював мале підприємство «Літа», ТзОВ «Стиль плюс» та ТзОВ «Екопрод». Перший заступник голови Волинської облдержадміністрації (з березня 2010 р. до 5 лютого 2014 р.). Голова Волинської обласної державної адміністрації (5 лютого 2014 р. - 2 березня 2014р.) 

Депутат Волинської обласної ради VI скликання (з листопада 2010 р.). Кандидат у народні депутати за виборчим списком Партії регіонів №121 (жовтень 2012 р.). Обраний депутатом Волинської обласної ради у багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Волинської обласної організації Партії регіонів. 

До 2015 року - голова Волинської обласної організації Партії регіонів. Голова обласного осередку «Опозиційного блоку».

Одружений, має двох синів.

Серед кандидатів є ще один волинянин: Олег Чикида – депутат Волинської обласної ради від «Партії регіонів» попереднього скликання.

Довідково. Олег Чикида народився 1981 ро. в селищі Любешів. Трудову діяльність розпочав на посаді юрисконсульта у ТзОВ «Континіум Транс – Компані». З 2005 до 2006 року займав посаду директора на ТОВ «Нафтова Компанія «НК Галичина – Інвест». З 2006 – заступник директора з юридичних питань у ТзОВ «Систем Технолоджи Компані». З 2007 року – Голова Наглядової Ради ВАТ «Волиньгаз». З 2008 до 2009 року займав посаду директора на ТзОВ «Систем Бізнес Компані Інвестмент ЛТД». З 2010 року - займає посаду директора ТзОВ «Волинь Ліс Сервіс».

Член Партії регіонів України. У 2010 р. обраний депутаом Волинської обласної ради в мажоритарному окрузі №17.

Одружений, виховує доньку. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кава в туалеті. На луцькому ринку розширили «сервіс»
Наступна новина У Львові запрацювала філія WEST AUTO HUB: які послуги вона надає
Останні новини
Схожі новини