Орден та три почесні звання. Волинянам вручили президентські нагороди

Орден та три почесні звання. Волинянам вручили президентські нагороди
Вручення нагород в ОДА

Чотирьом волинянам вручили відзнаки, а саме орден «За заслуги» ІІІ ступеня та три почесні звання.

Про це стало відомо 10 жовтня під час оперативної наради в облдержадміністрації, повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Відзнаки вручив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось.

Зокрема указом президента України з нагоди Дня Конституції України нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня батька-вихователя дитячого будинку сімейного типу села Низкиничі Іваничівського району Федора Романюка.

Також з нагоди Дня Незалежності України присвоїли почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» тренерові-викладачу відділення легкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи Луцького району Володимирові Сахаруку.

Почесне звання «Заслужений шахтар України» працівникам державного підприємства «Волиньвугілля» з нагоди Дня шахтаря присвоїли начальникові дільниці з видобутку вугілля відокремленого підрозділу «Шахта № 9 «Нововолинська» Володимирові Матюку та начальникові дільниці підготовчих робіт відокремленого підрозділу «Шахта «Бужанська» Олександрові Назаруку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лесь Подерев’янський привіз до Луцька свою виставку «KULTUR-NATUR»
Наступна новина Луцьк несподіваний. Топ 5 незвичних екскурсій містом
Останні новини
Схожі новини