Осінь без депресії: Луцький зоопарк запрошує в гості. ФОТО

Осінь без депресії: Луцький зоопарк запрошує в гості. ФОТО

Лучан та гостей міста запрошують вживу намилуватися ландшафтним дизайном та озеленням Луцького зоопарку. 

Про це йдеться на офіційній сторінці закладу у Facebook

«Хоч цьогоріч примхлива пані погода досі тішить нас неймовірними днинами, розуміємо, що до календарної зими - лишень місяць. Але маємо ліки від того стану, який називають осінньою депресією!

Ми навіть не дозволили смутку підступити до нашого зоопарку, у тандемі озеленювачів із природою під керівництвом невтомної Людмили Денисенко розсипавши тут усі барви пори року, що дарують щастя!» – зазначають у дописі. 

«Нині зупинити мить - то, заховавши у серці, ще й зазнімкувати її. Із цим на відмінно впорався Павло Березюк. І ділиться сотнею світлин із вами, наші любі друзі (їх, до слова, ставитемемо частинами - аби у тих, хто все ж має якісь тривоги, зцілення красою тривало довше).

А ми, зі свого боку, сподіваємося, що ви не обмежитеся спогляданням екрану, а сприймете ці фото як сигнал - прийти до нас, вживу намилуватися ландшафтним дизайном та озеленням Луцького зоопарку, зробити свої світлини і навіть розмістити на цій сторінці або у своїй стрічці!» – кажуть у зоопарку. 

Отож - щодня з 10.00 до 17.00 (в осінньо-зимовий період) чекають кожного у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах рідного міста!

Луцький зоопарк. Квіти


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку муніципали «знесли» паркани біля багатоповерхівок. ФОТО
Наступна новина На Волині п’яного водія оштрафували на 20 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини