Особливості вибору однокімнатної квартири в Одесі

Особливості вибору однокімнатної квартири в Одесі
Фото ілюстративне

Кожна людина рано чи пізно замислюється про необхідність мати власне житло. Це бажання може бути обумовлено життєвою необхідністю або економічними обставинами.

Не дивлячись на складну економічну ситуацію, нерухомість залишається найвигіднішою  інвестицією.

Переваги купівлі квартири в Одесі

Одеса – одне із найбільших та найкрасивіших міст України. Південна Пальміра розкинулася на узбережжі Чорного моря. М`який чорноморський клімат, мальовничі пейзажі, прекрасні пляжні зони, а також інфраструктура, що постійно розвивається та включає торгові та бізнес-центри, розважальні комплекси, багатоповерхівки, ще більше приваблюють потенційних інвесторів.

Це місто має багату історію – тут є на що подивитись. Зараз це сучасний порт, який зміг пронести свої особливості крізь час. Саме в Одесі гармонійно поєдналися різні традиції, діалекти та народи, що створило неймовірну одеську атмосферу.

Від чого залежить вартість квартири в Одесі

Нерухомість Південної Пальміри представлена в основному багатоповерховими будинками. Асортимент пропозицій дуже великий, як і діапазон цін.

Вартість житла в місті залежить від:
● площі помешкання;
● наявності ремонту;
● поверху, на якому розташована квартира;
● району міста та близькості до моря;
● типу ринку: первинний чи вторинний.

Звісно, однокімнатна квартира від забудовника та без ремонту буде значно дешевша, ніж на вторинному ринку з євроремонтом у центрі міста. Найдешевші квартири в новобудовах, що розташовані у спальних районах, або на околиці міста. Чим ближче до центра Одеси, тим дорожче коштує житло. Найдорожчі апартаменти розташовані в Приморському районі.

На що звернути увагу в процесі вибору

Обираючи квартиру, спочатку потрібно вивчити ринок продажу нерухомості. Оскільки
покупка помешкання від будівельника може бути ризикованою, співпрацювати краще з тими з них, в яких вже є об’єкти, здані в експлуатацію. Для того, щоб упевнитися в законності возведення будинку, треба перевірити всі документи забудовника.

Крім юридичної сторони, важливо також контролювати етапи будування, якщо обрали новобудову. Як правило, представники БК «Будова» завжди детально розповідають усі нюанси возведення будинку.

На вторинному ринку нерухомості важливо звернути увагу на:
● юридичну історію помешкання та наявність відповідних документів;
● якість ремонту;
● cтан меблів, техніки та приборів.

Покупка однокімнатної квартири в Одесі – вигідне придбання, яке дає можливість не тільки забезпечити собі відмінний відпочинок, але й покращити фінансовий стан.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку – нові правила для погашення з бюджету кредитів ОСББ. Що пропонують? Які недоліки?
Наступна новина Як змінюється «Супернова»? ПОГЛЯД ІЗ ЛУЦЬКОГО ЗАМКУ
Останні новини
Схожі новини