Палиця і Мартиняк: у ЦВК зареєстрували двох кандидатів у нардепи у волинських округах

Палиця і Мартиняк: у ЦВК зареєстрували двох кандидатів у нардепи у волинських округах
Сергій Мартиняк, Ігор Палиця

ЦВК зареєструвала канидидатів у двох округах на Волині. В окрузі №20 – діючого нардепа Сергія Мартиняка, а в окрузі  №22 – нинішнього голову Волинської обллради Ігоря Палицю

Про це повідомила Опора Волинь. 

14 червня відповідне рішення про реєстрацію прийняла Центральна виборча комісія.

Перший зареєстрований кандидат в одномандатному виборчому окрузі №20 Мартиняк Сергій Васильович – народився 4 березня 1971 р. в м. Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає у с. Гаразджа Луцького району Волинської області, судимість відсутня, самовисування.

Другий зареєстрований кандидат у виборчому окрузі № 22 Палиця Ігор Петрович – народився 10 грудня 1972 р. у м. Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, голова Волинської обласної ради, член політичної партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», проживає у м. Яремче Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Службі зайнятості директори самі консультували людей, працюючи реєстраторами
Наступна новина Олена Твердохліб вийшла з УКРОПу
Останні новини
Схожі новини