Палиця заявив, що з луцького стадіону «Авангард» можуть зробити базар

Палиця заявив, що з луцького стадіону «Авангард» можуть зробити базар
Стадіон «Авангард» у Луцьку

Нардеп Ігор Палиця заявив, що на луцькому стадіоні «Авангард» можуть облаштувати місця для торгівлі сільськогогосподарською продукцією зі збереженням всіх санітарних норм.

Про це йдеться у його дописі у фейсбуці.

На його думку, на державну владу розраховувати не варто, а фермери та підприємці перебувають у безвихідному становищі через карантин. Також покупці за нинішніх умов не мають альтернативи продовольчим супермаркетам.

Тому Палиця бачить вихід у тому, щоб відкрити місця для торгівлі на території стадіону. За його словами, власники готові надати його безкоштовно.

Нардеп зазначає, що територія стадіону повністю огороджена, що дає можливість контролю входу та виходу, з дотриманням максимально дозволеної кількості покупців.

«З розрахунку 20 метрів квадратних на одного покупця та відстані між торговими палатками по три метри по вертикалі та горизонталі, на стадіоні може знаходитися одночасно 350 торгових палаток, 500 покупців та 250 місць для парковки авто за межами», – зазначає нардеп.

Він запевнив, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» готовий закупити 350 наметів і торгове обладнання та надати його безкоштовно для користування. За словами Палиці, порядок і контроль за санітарними нормами буде здійснювати поліція і муніципальна варта.

У 2017 році Луцька міська рада землю, на якій знаходиться стадіон «Авангард», віддала в оренду на 10 років приватній фірмі «ГРІН РІЕЛТІ», яку пов’язують з Ігорем Палицею, повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, з 17 березня Луцьк перейшов на повний карантин: закрили всі заклади торгівлі, окрім продуктових магазинів та аптек, в тому числі й ринки.

Згодом лучани зареєстрували петицію, у якій просили міську раду на час карантину розблокувати роботу продуктових ринків.

30 березня головний санітарний лікар України Віктор Ляшко підписав постанову, котра дає право владі на місцях відкрити продуктові ринки під час карантину із дотриманням ряду обмежень та умов. Проте у Луцькій міськраді не дозволили ринки відкрити

У середині квітня роботу продуктових ринків в Україні під час карантину знову заборонили.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Андрій Разумовський розповів про антикризову стратегію свого бізнесу
Наступна новина В Украні вже понад 9 тисяч людей захворіли на коронавірус
Останні новини
Схожі новини