Спортсмен-переселенець готується до паралімпійських ігор на «Авангарді»

Спортсмен-переселенець готується до паралімпійських ігор  на «Авангарді»

21-річний спортсмен-переселенець Кирило Іванов з Луганщини щодня приходить на луцький стадіон і займається зі своїм тренером. Чоловік розповів, що готується до паралімпійських ігор.

Про це пише Суспільне.

Кирило приїхав до Луцька пів року тому із селища Старокраснянка Луганської області. Займається спортом з дитинства, часто їздив на змагання, тому переїзд для нього не був проблемою. Мовного бар'єра, каже, також не відчув.

«Українською розмовляю літературно на високому рівні, тому що в закладі середньої освіти викладали дуже добре українську мову, і в закладі вищої освіти викладали дуже добре», – розповідає спортсмен.

Кирило приїхав до Луцька пів року тому із селища Старокраснянка Луганської області

Хлопець оселився в селі Княгининок. Тренує спортсмена викладач дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок. Розповідає, що Кирило Іванов є неодноразовим призером чемпіонатів України, виступає на кількох дистанціях з бігу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.

«Бігаємо чотири відрізки по 500 метрів, відпочинок 7 хвилин і додаємо переступання через бар’єр по хвилині», – розповідає Андрій Рожок про тренування.

Тренер каже, що у Кирила Іванова є всі шанси стати членом національної збірної паралімпійської команди України.

Читайте також: На «Авангарді» всі охочі тепер можуть займатися безплатно


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі – перебої з водопостачанням
Наступна новина У Луцьку патрульні допомогли бабусі, яка загубилася
Останні новини
Схожі новини