Палиця звільнив Касарду з посади директора санаторію

Палиця звільнив Касарду з посади директора санаторію

З’явилося розпоряджежння голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці про звільнення Валентини Касарди з посади директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».

Про це ідеться на сайті облради.

Відповідно до документа Валентина Касарда звільнена зі згаданої посади з 14 травня 2018 року у зв’язку із закінченням терміну дії контракту.

Нагадаємо, 14 лютого закінчився контракт із багаторічним директором санаторію Валентиною Касардою. «Майнова» комісія, яка розглядала питання, чи продовжувати термін дії контракту, прийняла рішення залишити Валентину Касарду виконувачем обов’язків терміном на три місяці.

Відповідно до іншого розпорядження голови Волиньради Валентина Касарда з 15 травня 2018 року до призначення директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок» буде тимчасовим виконувачем обов’язків директора підприємства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 15 травня
Наступна новина Над Волинню літаки скидатимуть бомби
Останні новини
Схожі новини