Пара з Луцька стала героями програми «Міняю жінку». ВІДЕО

Пара з Луцька стала героями програми «Міняю жінку». ВІДЕО

Лучани Наталія і Павло стали героями популярної програми «Міняю жінку» на телеканалі 1+1.

Про це повідомили в прес-службі телеканалу, – пише Волиньпост

Наталія і Павло з Луцька – приклад того, як люди самі перетворюють своє життя в пекло. Егоцентризм, відсутність гнучкості, холодність і байдужість зробили їхні стосунки нестерпними.

Наталія росла без батьків. Мабуть, їй не було в кого навчитися мистецтву керування кораблем на ім'я «Сім'я». Зараз цей корабель тоне і йде на дно. Наталії явно не вистачає гнучкості, жіночої мудрості, уміння виявляти ласку.

А Павлу не прищеплене почуття відповідальності. Він не вміє бути турботливим батьком і уважним чоловіком. Він сконцентрований на собі, своїх інтересах (машини), і своїх задоволеннях (випити з кумом). Його запої можуть тривати цілодобово, вимивати з сім'ї значні суми, що ще більше ускладнює стосунки.

Зрозуміло, що на такому фундаменті міцні стосунки не збудувати. З кожним днем мрії Наталії про романтичні вечори з чоловіком розбивалися об його холодність і егоїзм.

«Із народженням дітей вона і сама все менше уваги стала приділяти чоловікові. Все частіше вона стала засинати в дитячій. Так тривало роками. А потім — така несподіванка — у чоловіка роман! Саме зради найчастіше стають приводом для розлучення», – йдеться у повідомленні.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія на Житомирській трасі: маршрутка з дітьми протаранила автобус
Наступна новина У селах на Волині – карантин через скажених тварин
Останні новини
Схожі новини