Парамедик з Волині, який рятує воїнів на фронті, отримав нагороду «За збережене життя»

Парамедик з Волині, який рятує воїнів на фронті, отримав нагороду «За збережене життя»

Військовий медик з Волині Олексій Кушнєр, який з перших днів війни служить в ЗСУ, отримав державну нагороду — почесний нагрудний знак "За збережене життя".

Про це він розповів у фейсбуці.

Наказ про відзначення волинського парамедика підписав головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 7 серпня 2023 року.

«Хто врятує одне життя, врятує цілий світ. Честь маю. Ця нагорода не лише моя, а й усіх, хто навчав, хто допомагав, донатив на медичне забезпечення, тих хто вірив і підтримував», – написав Олексій.

Це не перша військова нагорода Олексія. У липні 2022 року Олексій Кушнєр отримав орден "За мужність" III ступеня від президента за врятовані життя. Олексій — доброволець, пішов боронити Україну ще 2014 року, у перші дні повномасштабного вторгення Росії в Україну пішов до обласного терцентру соціального комплектування, аби знову стати на захист країни.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про офіцера-депутата з Волині і його сина, які боронять Україну, зняли фільм
Наступна новина У Рожищі мотоцикліст збив на жінку на пішохідному переході
Останні новини
Схожі новини