«Партнери пообіцяли гроші, але зникли», - організаторка новорічного фестивалю у Луцькому замку

«Партнери пообіцяли гроші, але зникли», - організаторка новорічного фестивалю у Луцькому замку

Співорганізаторка фестивалю «Новорічна містерія у Луцькому замку – 2019» Лілія Ситник розповіла, чому виник конфлікт зі співачкою Alyosha та гуртом «Цвіт кульбаби».

Про це вона розповіла «Першому».

Нагадаємо, у новорічну ніч у Луцькому замку відбувся фестиваль «Новорічна містерія». На ньому виступили гурти «Фіолет» та «100 хвилин», а співачка Alyosha та гурт «Цвіт кульбаби» виступи відмінили. Пізніше на своїх сторінках у соціальних мережах вони пояснили, що «організатори не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами».

Співорганізаторка фестивалю Лілія Ситник натомість пояснила, що проблеми виникли через партнерів, які обіцяли профінансувати дійство, але не зробили цього.

«Це луцькі бізнесмени, імена яких я не можу називати. Напередодні вони просто зникли, перестали знімати слухавку. В мене був шок», - розповіла жінка.

«Ні для кого не секрет, що всі гурти отримують 50% гонорару в якості завдатку, а вже на місці – решту суми. В мене було 50% суми, які я могла віддати «Цвіту кульбаби», але вони сказали, поки я повної суми не віддам, вони на сцену не вийдуть. Ми знайшли 90% суми за рахунок проданих квитків, але гурт все одно відмовився виступати. А коли передумав, було вже 5:30 ранку і людей в замку практично не залишилось. Вокаліст обурився, сів в машину і поїхав», - пригадує Лілія Ситник.

«Alyosha взагалі не приїхала. Її представники передзвонили, запитали, чи є сенс їхати, я чесно сказала, що людей немає, квитки нерозкуплені і в нас вийшли розбіжності з партнерами», - додає вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Все зіпсувала погода: на новорічний фестиваль у Луцькому замку прийшло з півсотні людей. ФОТО

Зі слів організаторки, вночі у Луцьку було близько 500 людей, а от наступного дня – всього півсотні.

«Дуже шкода було, що навіть гурт «Фіолет» виступав перед 50 людьми», - каже жінка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гурт «Цвіт Кульбаби» пояснив, чому зірвався його виступ у Луцькому замку
Наступна новина У новорічному ролику від Президента показали луцьку ялинку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини