Гурт «Цвіт Кульбаби» пояснив, чому зірвався його виступ у Луцькому замку

Гурт «Цвіт Кульбаби» пояснив, чому зірвався його виступ у Луцькому замку
Гурт «Цвіт Кульбаби» (фото: uamusic.com.ua)

Гурт «Цвіт Кульбаби» пояснив, чому скасував свій виступ на «Новорічній містерії» в Луцьку. 

Про це йдеться на сторінці гурту у Фейсбуці.

«З 31 грудня на 1 січня з вини замовника та організаторів, які не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами на організацію виступу «Цвіт Кульбаби», ми змушені були перед виходом на сцену покинути даний захід», – йдется у повідомленні. 

Музиканти вибачилися за невиправдані очікування своїх прихильників та людей, які чекали на виступ.

«Зі свого боку команда «Цвіт Кульбаби» виконала всі взяті на себе зобов‘язання, в тому числі розміщення анонсів заходу на своїх сторінках у соцмережах та відмову від інших новорічних пропозицій виступів на цю дату, через що ми понесли фінансові втрати», – зазначили на сторінці гурту. 

Нагадаємо, на «Новорічну містерію» в замку Любарта 1 січня прийшло з півсотні людей. Організатори запевнили, що це – через погану погоду. 

Тим часом співачка Альоша також скасувала свій виступ на «Новорічній містерії». Такий вчинок жінка пояснила тим, що органзітори нібито не виконали умови договору про співпрацю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку бабусю морили голодом, - ЗМІ
Наступна новина «Партнери пообіцяли гроші, але зникли», - організаторка новорічного фестивалю у Луцькому замку
Останні новини
Схожі новини