Співачка Альоша пояснила, чому відмінила виступ у Луцьку

Співачка Альоша пояснила, чому відмінила виступ у Луцьку
Співачка Alyosha

Співачка Альоша відмовилась виступати на новорічному фестивалі у луцькому замку через те, що організатори «не виконали умови договору про співпрацю».

Про це 1 січня вона заявила на офіційній сторінці у Фейсбук.

«З вини замовника та організаторів, які не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами на організацію виступу Alyosha, ми змушені повідомити про відмову з нашого боку брати участь у даному сумнівному заході», – написала вона.

Артистка запевнила, що її команда виконала свою частину договору.

«Команда Alyosha виконала всі взяті на себе зобов‘язання, в тому числі розміщення анонсів заходу на своїх сторінках у соцмережах та відмову від інших пропозицій виступів на цю дату, через що ми понесли фінансові втрати. Надалі від себе змушені будемо розповсюдити негативну інформацію про замовника і організаторів даного заходу серед інших українських артистів для подальшого запобігання проблем із виступами у Луцьку колег по сцені», – підсумувала вона.

Співачка вибачилась перед лучанами та пообіцяла приїхати у місто навесні із сольним концертом. 

Нагадаємо, організатори «новорічної містерії» раніше пояснювали журналістам «Першого», що Альоша не змогла приїхати через «технічні причини».

Згодом у коментарі «Першому» організатор Лілія Ситник пояснила, що проблеми виникли через партнерів, які обіцяли профінансувати дійство, але не зробили цього.

До слова, через те, що виступ Alyosha не відбувся, зменшили вартість квитка на другий день фестивалю: замість 250 гривень він коштував 150. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все зіпсувала погода: на новорічний фестиваль у Луцькому замку прийшло з півсотні людей. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З січня за посилки з-за кордону треба платити по-новому
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 січня
Останні новини
Схожі новини