Пащенко відкриє новий ресторан у Луцьку

Пащенко відкриє новий ресторан у Луцьку
Ресторан Patio di Fiori

Луцький бізнесмен Володимир Пащенко планує відкрити новий ресторан замість Patio di Fiori.

Відкриття планується орієнтовно у жовтні цього року, – розповів він в інтерв’ю «Волинь24».

Нагадаємо, Володимир Пащенко заявив про закриття ресторану Patio di Fiori.

«Ресторанний бізнес, напевно, найскладніший бізнес. Тому що в ньому поєднані три складові будь-якого бізнесу: це виробництво, сервіс і продажі. Все в одному бізнесі. І на сьогодні ти або задаєш темп, або стаєш неактуальним. І два роки тому ми перестали задавати темп. Треба це чесно визнати, ми перестали задавати темп, зупинились у розвитку, зупинились у тому, щоб продукувати якісь позитивні емоції», – пояснив бізнесмен причину закриття закладу. 

«Ми думали, що ресторан може жити своїм життям, коли власник займається якимись іншими проєктами, мало цікавиться ним, а ресторанною справою займаються лише найняті люди. Насправді ж власник має бути постійно в авангарді процесів, які відбуваються в його бізнесі», – додав Володимир Пащенко.

Також він розповів про наміри відкрити новий ресторан:

«От можна вкласти мільйон доларів у стіни, стелю, посуд чи ще у щось, а ресторан не матиме свого неповторного шарму. Тому це не наш шлях. Крутіше має бути в частині емоцій. Сьогодні смачно поїсти можна в багатьох закладах нашого міста. Але в дуже невеликій кількості цих закладів можна отримати емоцію».

З його слів, ціни у ньому будуть нижчими – «демократичнішими».

«Для тих, хто хоче просто прийти, набити шлунок, – це точно буде не наш заклад. Для тих, кому не потрібна емоція, для тих, хто хоче якийсь пафос, – точно не сюди. Для тих, хто хоче якусь пригоду зі спецефектами, – точно не сюди. Це буде дуже позитивна емоція. Гість, який прийде в наш заклад, отримає настрій на день, на тиждень», – запевнив Володимир Пащенко.

Він сказав, що зміниться назва ресторану і оновиться команда. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку врятували двох дівчаток, які тонули в Стиру
Наступна новина Куди піти на День Луцька. Програма заходів
Останні новини
Схожі новини