У Луцьку - новий заклад з доставкою суші та шаурми

У Луцьку - новий заклад з доставкою суші та шаурми

У Луцьку біля Північного ринку відкрився заклад «Manu Sushi та Шаверма».

Всередині – лише один столик, тож він більше орієнтується на доставку.

Рол «Каліфорнія» тут коштує від 70 гривень, а «Філадельфія» – від 85. Є також суші з куркою. Найдешевший сет вартує 195 гривень, а найдорожчий – 550. Шаурма є класична з м’ясом, а також з тунцем. Вона коштує від 45 гривень.

На замовлення від 400 гривень доставка в межах міста безплатна, на менші – оплата, відповідно до тарифів таксі. Доставка працює з 11:00 до 21:00. Сам же заклад працює з 10:00 до 22:00, у неділю – вихідний.

 

Власники намагаються не використовувати одноразовий пластик, тому суші тут складають у паперові коробки. Виняток – соєвий соус, який доставляють у пластиковій тарі. Також продукцію привозять електромобілем.

Співвласник «Manu Sushi та Шаверма» Ілля Манукін 7 років працював сушистом в різних закладах Луцька: «New York Street Pizza», «Дядя pizza» та «Базилік».

«Моя робота – це доля. Коли я тільки прийшов на роботу, то йшов на вакансію піцейоли, але мене відправили на суші. Так я і став сушистом. Але мені сподобалося роботи роли та суші, можна сказати, відчув, що це моє», – розповідає Ілля Манукін.

Телефон для замовлення доставки: 0994528589

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля луцького Старого ринку ріжуть кущі. Підприємці називають це провокацією
Наступна новина Зарплати в Україні ростуть через польських заробітчан, - Нацбанк
Останні новини
Схожі новини