«Passage Interdit» – це маленька сім’я», – керівник проекту Ірина Хеплер. ФОТО

«Passage Interdit» – це маленька сім’я», – керівник проекту Ірина Хеплер. ФОТО

Журналістам «Першого» настільки сподобалося працювати у коворкінгу «Passage Interdit», що вони вирішили продовжити свої робочі будні на Набережній,42.

Протягом другого дня у цьому затишному місці працювала Іванна Соломанчук.

Нагадаємо, за умовами експерименту першою в «розвідку» ходила Наталя Хвесик, яка описала всі місця «Passage Interdit», де є нагода попрацювати та перепочити.

Як розповіла керівник проекту Ірина Хеплер, сюди можна приходити не тільки на роботу, а ще й проводити різноманітні зустрічі. Культурний центр «Passage Interdit» організовує заходи різного типу для того, щоб бути цікавим у кожній сфері як для початківців, так і для досвідчених бізнесменів. Для жителів міста тут вкотре проходять виступи з захопливими спікерами.

Отож 20 вересня у коворкінгу влаштують захід із Марією Вітер, яка розказуватиме про маркетингову стратегію. Також вперше в Луцьку 29 вересня планують зустріч із Євгеном Сафоновим, який проведе лекцію «Навіщо йти в мережу, а якщо йти, то з чим».

До слова, у «Passage Interdit» вже проводили різноманітні лекції, наприклад, Андрій Алсуф’єв виступав зі своїм майстер-класом «Шедеври мобільним телефоном за  4 простих кроки»,а спікер з Дніпра Анна Пелип з лекцією «Монетизація своєї творчості». 

«Вона нагадала нам про те, що ми – унікальні. Після її виступу наша команда переконалася, що ми рухаємося в правильному напрямку», – зазначає Ірина Хеплер.

«Було досить повчально та потужно. Ми всі сиділи, повідкривавши роти та записуючи все у блокнот. Після цієї лекції ми почали розуміти, як нам варто далі працювати. Коли ми придумали свій проект, то були в дуже піднсенему стані, але люди чомусь все не йшли і не йшли. А тепер ми зрозуміли, що вони прийдуть, просто потрібен час», – каже Ірина.

Варто зауважити, що «Passage Interdit» уже має своїх друзів –  Smart People, які організували для жителів міста зустріч із Олександром Якименком.

Варто зауважити, що вони підтримують свою марку, бренд та обличчя, тому працівники завжди цікавляться, хто і що буде тут проводити. Керівник проекту зазначає, що зараз вони шукають різноманітних спікерів, які прийшли б та вчили. Оскільки публіка у Луцьку багатоманітна, вони не направляють свої заходи в одне русло, а роблять їх максимально цікавими.

До всього ж в Event-холі транслюють ліцензовані фільми в жанрі арт-хаус для того, щоб привчити публіку до хорошого кіномистецтва. Величезний привілей є для резидентів «Passage Interdit» – знижки на фільми. Також тут відбуваються зустрічі дискусійного клубу «Free FlipChart», де охочі можуть стати спікерами та розказати про себе, свою справу та досвід, вони можуть висвітлити якесь завдання, з яким не можуть впоратись, а інші присутні спільно допоможуть вирішити це питання.

Окрім того, керівник консалтингової компанії «Yes&Design» Олександр Акименко раніше провів зустріч з лучанами про те, як створювати новий продукт чи послугу, тут організовували й реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» та говорили про «Jazz Bez» і про  те, як стати лідером у своїй галузі.

Варто зауважити, що Salsa Club теж прониклися атмосферою «Passage Interdit» та вирішили, що свій перший День народження вони зустрінуть саме тут.

Ще однією дуже важливою деталлю є сцени, де резиденти можуть виступити та зробити собі маленьку безкоштовну рекламу.

До слова, щоп’ятниці у «Passage Interdit» проводяться кіносеанси, а щосереди – ігри, наприклад, мафія.

«Наші резиденти створюють собі клуби, самі зідзвонюються, списуються та організовують зустрічі. Тобто «Passage Interdit» – це маленька сім’я, яка починає рости. Тут ми відкрили для себе цілий світ, який динамічно розвивається», – підсумовує Ірина Хеплер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 подій, які можна провести у Passage Interdit

 


Більше про заходи у «Passage Interdit» можна дізнатися на їхній сторінці у Facebook – Passage Interdit чи в Instagram – 
Телефон: 068 088 5588

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший).

Фото: «Passage Interdit».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новим головою волинської «Солідарності» став Іван Мирка
Наступна новина У Луцьку демонтують два дитячі майданчики
Останні новини
Схожі новини