У Луцьку демонтують два дитячі майданчики

У Луцьку демонтують два дитячі майданчики
Джерело фото: Волинські новини

На двох проспектах міста Луцька демонтують дитячі майданчики.

Про це стало відомо 14 вересня під час виконавчого комітету міської ради.

Вони розташовані на проспектах Молоді, 9 та Відродження, 18. Перший облаштували біля піцерії «Соло». Зараз він загрожує життю дітей, адже дерев’яне обладнання на ньому зносилось та стало непридатним для використання.

До міської ради надійшло чимало звернень та скарг щодо цього. Другий майданчик встановили підприємці власним коштом біля магазину «Наш край». Металеве обладнання та його дерев’яну огорожу зруйнували невідомі, тому вони також несуть загрозу життю та здоров’ю лучан.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що на майданчику на Відродження можна відремонтувати деякі елементи. Натомість той, що на Молоді, ремонту не підлягає. «Це буде більше сміху, якщо ми почнемо його ремонтувати. Легше знести, ніж ремонтувати», – наголосив посадовець.

У проект внесли одну правку, згідно з якою на першому майданчику демонтують всі аварійні конструкції, а ті, що можна відремонтувати, залишать.

Члени виконкому підтримали проект рішення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали жахливий стан дитячого майданчика у Луцьку. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Passage Interdit» – це маленька сім’я», – керівник проекту Ірина Хеплер. ФОТО
Наступна новина «Відкрита влада» - цитатник. Про громадський центр здоров'я
Останні новини
Схожі новини