«Пацієнтів на ШВЛ виносили на руках». У Запоріжжі – смертельна пожежа в інфекційній лікарні

«Пацієнтів на ШВЛ виносили на руках». У Запоріжжі – смертельна пожежа в інфекційній лікарні

У Запоріжжі в обласній інфекційній лікарні в реанімаційному відділенні, де лікувалися хворі на COVID-19, сталася пожежа. Загинули троє пацієнтів та молода лікарка.

Як розповів голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, інформація про пожежу надійшла 3 лютого о 23:25. Прибуло 16 одиниць техніки, 60 пожежників. На першому поверсі в реанімації в одній із палат на 20 м² відбулось загоряння, пише Українська правда

«Під час ліквідації було врятовано 8 людей, але знайдено 4 тіла: лікарка, молода дівчина 1994 року народження, та троє пацієнтів.
На першому поверсі перебували люди, які знаходились на штучній вентиляції легенів. Їх виносили на руках», – зазначив Старух.

Він повідомив, що створили комісію для розслідування пожежі.
На місці трагедії створили пост дезінфекції. Причину пожежі з'ясовують. 

Старух пообіцяв, що найближчим часом всі лікарні області, що приймають хворих на COVID-19, будуть перевірені на предмет пожежної безпеки.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що терміново вилітає до Запоріжжя для встановлення обставин пожежі в обласній інфекційній лікарні. 

Читати також: Суд вимагає закрити гуртожиток у Володимирі. Як вирішать проблему із проживанням студентів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в Україні виявили понад 5 тисяч заражень коронавірусом
Наступна новина Через недобросовісних орендарів у Луцьку в дитячій лікарні міг статися вибух
Останні новини
Схожі новини