Пацієнтів волинського «Хоспісу» з Боголюбів переведуть в інші лікарні

Пацієнтів волинського «Хоспісу» з Боголюбів переведуть в інші лікарні
Фото ілюстративне

Пацієнтів Волинської обласної лікарні «Хоспіс», які перебувають у приміщенні корпусу обллікарні у Боголюбах, переведуть в інші лікувальні заклади, а  персонал відправлять на простій.

Про це повідомили на сторінці закладу у фейсбуці.

Нагадаємо, у приміщенні корпусу Волинської обллікарні в Боголюбах прийматимуть хворих на коронавірус із найтяжчими ускладненнями.

Тому керівництво «Хоспісу» спільно з керівництвом облради прийняли рішення перевести пацієнтів в інші лікувальні заклади, а персонал відправити на простій.

«Більшість з цих лікарень уклали угоду з НСЗУ «Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим та дітям». Тому ми впевнені, що нашим пацієнтам там створені належні умови перебування та професійний догляд. Ці заходи дадуть змогу уникнути катастрофічних наслідків для цієї категорії пацієнтів», – ідеться у повідомленні.

Після карантину «Хоспіс» обіцяє відновити роботу.

Нагадаємо, Волинську обласну лікарню «Хоспіс» для важкохворих переселили у приміщення обласної лікарні в селі Боголюби біля Луцька восени 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Деякі продукти подорожчали на 200-300 відсотків», – радник луцького мера
Наступна новина Що робити, якщо підозрюєш коронавірус? Розмова з сімейною лікаркою
Останні новини
Схожі новини