Педагоги з Рівненщини відвідали Воротнів

Педагоги з Рівненщини відвідали Воротнів

Педагоги з Рівненщини вивчали досвід роботи Лісівничого молодіжного центру.

Варто зазначити, що подібні візити освітян із сусідньої області відбуваються вже не вперше, – повідомляють у прес-службі ВОУЛМГ.

Цього разу досвідом роботи Лісівничого молодіжного центру (ЛМЦ) зацікавилися вчителі природничих дисциплін Дубнівського району Рівненської області.

Гостей зустріла керівник ЛМЦ Валентина Юхимчик, яка розповіла присутнім про багатогранну діяльність Центру: профорієнтаційну, навчально-виховну, науково-досвідну, еколого-лісівничу та соціальну. Вона також ознайомила гостей з діючими школами-студіями Лісівничого молодіжного центру.

Педагоги та лісівники під час зустрічі обговорили нагальні проблеми екологічного та профорієнтаційного виховання підростаючого покоління, ділилися досвідом роботи. На завершення діалогу рівненські освітяни подякували волинським лісівникам за чудово облаштований осередок роботи з дітьми, висловили сподівання на подальшу співпрацю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Приходьте завтра»: луцька піцерія «Теревені» не вручила обіцяний приз
Наступна новина На Волині потяг протаранив машину. Водій загинув
Останні новини
Схожі новини